Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben taa en basindan söyledim. Mitro gibi bir tilki takimda kalmalidir sigorta olarak.

Begendigim bir forvet tarzi olmasa da belli bir klasi var.

Ayrica mac sikistiginda cift forvet de oynayabilir.

Daha iyisini bu yönetim zaten alamaz, bunu hepimiz biliyoruz. Allahtan Muric gelmedi.

Serdar aziz-tolga ciğerci-garry-ndiaye. Fener’in scout ekininde dursun özbek var heralde.
bizim artiklarimizi toplyarak neyi amacladiklarini anlayabilmis degilim. tolga cigerci postu deldireli cok oluyor. garry araplarda bile top oynamamis. madiaye son ceyrek yüzyilin türkiye itibariyle en büyük kazigi. serdar aziz ise maldivleri bildigi kadar oyun bilgisi yok

O ışığı görmedim ben hiç, bu adamın ayağı yamuk gibi kaleyi boş bulsa tamam attı bunu diyemiyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Direk vurus konusunda cok iyi degil Gomis gibi ama ceza sahasinda toplu bulussun kafayla olur ayagiyla olur en az 15 golu garanti var iyi bir takimda. Tabiki bu demek degil ki Diagne kalsin baska forvete gerek yok ama varsayalim ki kaliyor, oyle cok kotu bir oyuncuymus muamelesi gormesi de sacma. Vedat'tan daha iyi bir golcu bir defa.

--------- vedat ------------

garry ---- kruse --- moses

ndiaye -- tolgay

-hasansio -- ramos -- skrtel - isla

------------- ankaraguculu -------------​

Albayrak arabesk konuşuyor hala Selçuk boş kağıda falan imza attı diyor bunlar ne oyuncu alır nede satar şu transferler için adam akıllı yönetici kiralasalar keşke 2 aylık süreçte yoksa gene hüsran olacak

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerçekten inanılmaz.
Yahu detaya girme..Kaptanla bir yıl daha sözleşmeyi uzattık.ileride inşallah Galatasarayda farklı görevlerde bulunacakdır de tamamdır.
Taraftarı salak yerine koymayın.Bızrakın bu boş kağıda imza palavralarını.
Adam çok katkı verdi. Ama karşılığınıda misli misli aldı.Bu her oyuncu için geçerli.

bende daha önce Selçuk kesinlikle takımdan ayrılmalı diyordum.Çok sert eleştiriler yaptım.ama bu ücretlere 1 sene daha kalmasında sakınca görmüyorum.Bunu söylememin en büyük nedeni yeni bir kadro kurulacak ve o ortamda oyuncular arasındaki dayanışmada faydası olacakdır.Takımda neredeyse hiç böyle bir yerli oyuncu yok.

hocanında, selçuğunda sözleşmelerinde sıkıntı olması mümkün değil.

burada önemli olan bizi yönetenlerin transferde verdiği umutsuzluk.
transfer işinde yetersiz oldukları çok belli olmasına rağmen hiçbir önlem almamaları.
Herkesin ağzından asıl olan Galatasaraydır cümlesi düşmüyor.Hep lafda kalıyor.
Asıl olan Galatasaray ise transfer işlerinde iyi olan kişileri bu işin başına getireceksin.Egoları bir kenarıya bırakacaksın.

Mitroglunu Vedat denilen mendeburla bir tutan var. Bireysel yetenek, pozisyon bilgisi itibariyle Mitroglu her türlü öndedir ama aradaki yas farki ve mücadeleci gücü ile Vedatta fena degildir. Yalniz FB'ye Ferhan Dogu'dan daha fazla katki yapabilecegini sanmiyorum. Ferhan Dogu tam bir futbol kasabi olsada gol atiyordu.

Babel çok iyi olacak ama. Sosyal medya manyağı ama kendisine çok iyi bakıyor. 10 gol 10 asisti var bu sene.

Direk vurus konusunda cok iyi degil Gomis gibi ama ceza sahasinda toplu bulussun kafayla olur ayagiyla olur en az 15 golu garanti var iyi bir takimda. Tabiki bu demek degil ki Diagne kalsin baska forvete gerek yok ama varsayalim ki kaliyor, oyle cok kotu bir oyuncuymus muamelesi gormesi de sacma. Vedat'tan daha iyi bir golcu bir defa.

Aldığımız paraya satsak verilmiş sadakamız varmış, topu aldığı zaman bomba muamelesi yapmayacak santrafor yakışır bize.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk bu seneyi tamamlayıp efendice jübile yapmalı sonra altyapı üstyapı biryerlerde görev verilir oynamayı zorlarsa M.Topal gibi ıslığı basar taraftar kaptan falan dinlemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt