Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Linnes - Luyindama - Marcao - Nagatomo

Transfer

Feghouli - Belhanda - R.Mesa - Babel

Transfer​

--------- vedat ------------

garry ---- kruse --- moses

ndiaye -- tolgay

-hasansio -- ramos -- skrtel - isla

------------- ankaraguculu -------------​

Dışarıda tokat manyağı yaparlar bu kadroyu. Orta saha zayıf, kanatların savunmaya katkısı sıfıra yakın. Savunma hattı ise vasat. Serdar’ı anlatmaya gerek yok, hasan alide çapsızın teki geçen sene hayatının topunu oynadı her zaman istikrar vermez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri nin şartları ne acaba ? Banega dan daha kolay biter belki de. Kiralık olarak tabi ki.

Seri fernando yerine olur banega transferini etkilemez ınsallah banega yi acayip istiyoruz ..

Dışarıda tokat manyağı yaparlar bu kadroyu. Orta saha zayıf, kanatların savunmaya katkısı sıfıra yakın. Savunma hattı ise vasat. Serdar’ı anlatmaya gerek yok, hasan alide çapsızın teki geçen sene hayatının topunu oynadı her zaman istikrar vermez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

savunmaya katkisi sifira yakin demek dogru olmaz moses chelseade en buyuk ozelliklerinden biri defansif anlamda vedigi katkiydi

orta saha zayif lakin

Bok atmıyorum bu benim görüşüm. Senin görüşünede saygı duyuyorum. Adamda beyin olsa ne işi var orda.
Bencede muric akilli adam 4 sene 2.2 milyonu cebe indirdi kimsede ona o kontrati vermez o aciklama ile bizi kullanip ucretini en az %30 arttirmistir biz alsak en cok 1.5 verirdik adam kariyeri degil parayi secti net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt