Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando 1 yil sozlesmesi kalmasina ragmen bizim takimda tutmak istedigimiz oyuncu, Roque Mesa ise Sevilla'da dusunulmeyen ve ayrilmasi beklenen bir oyuncu. Takas teklifi kabul edilmemeli, Mesa + 3m daha dogru olur.

@Enes Dalmış renktasim Mesa'yi gecmiste bir kac kez onerdigini hatirliyorum sadece

Hasan, acelemiz yok, iki ay var diyor ama ağustosa girdik mi ortada kaliteli oyuncu bulamazsın. Efektif olarak 3 haftanız falan var adam akıllı kadro kurmak için. İlk 11 için yapılacak Transferlerin kamp programına katılmasının ne kadar önemli olduğunu idrak etmekten aciz. İki ay var diyor herif. kabus gibi transfer dönemi yaşatıyorlar 2 yıldır.

Marcoa'da göbekli geldi, sen istedikten sonra lige kadar fit duruma rahatlikla gelirsin.

Askere gittiğimde 115 kiloydum, 2,5 ay da 73 kiloya düştüm. Sen iste başaramayacagın birsey yok.
Bende diyorumki hersey olur ama.cabukluk kisa alanda hizlanma seri olmak bu degismez adam.bildigin yontulmamis kutuk gibi bir mac oturup sadece bu adama dikkat ederek izledim oyun icinde hic yok takima katkisi sifir olmaz yani daha iyi olabilir ama hic bir zaman kafaya oynayan takimda banko santrafor olamaz

Josefle ilgili duyum mu var?
D-93Rf3WsAUGbps

Valla bence kostas iyi topcu
Onu fulham,olimpiyakos,benfica ve marsilyadan takip ederim çok iyi golcü
Ancak şuan için yeterli kondisyona ulaşması lazım ve bizim kondisyoner kostası kendine getirecektir şampiyonlar ligi oyuncusudur
Iyi bir kostas vedat'a 10 basar bunu unutmayalım
Sadece diagne satılıp iyi bir golcü ve diger eksik bölgelere transfer yapılması lazım

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ersin Düzen ;

Fernando ayrılırsa , Galatasaray Gustavo Cuellar’ı düşünüyor...
Serkan Reçber ; Gustavo Fernando’yu unutturur.. çok iyi bir oyuncu.,
Hoca , Diagne ve Mitroğlu ile yolların ayrılmasını istiyor yönetimden..
Banega’da çok ısrarcı..

( TRTspor canlı )

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cuellar'i hangi parayla aliyoruz diye soran olmadi mi Ersin'e

Mesa geçen sene sevilla’da 49 maç oynamış. Boş adam olsa oynatmaz sevilma ama yine de insanın içine sinmiyor

:(

Ekli dosyalar

• 4EE3B071-17D7-4972-8F49-BE2B689AAEAB.webp
    4EE3B071-17D7-4972-8F49-BE2B689AAEAB.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 187
Bende diyorumki hersey olur ama.cabukluk kisa alanda hizlanma seri olmak bu degismez adam.bildigin yontulmamis kutuk gibi bir mac oturup sadece bu adama dikkat ederek izledim oyun icinde hic yok takima katkisi sifir olmaz yani daha iyi olabilir ama hic bir zaman kafaya oynayan takimda banko santrafor olamaz
Adam geldiği takımlarda da kamp yapmadı sakatlıktan dolayı oynamadığı dönemler oldu. Şuan verdiğimiz rakamı kimse vermiyor, oturup 2.6 milyon euro alıp gitmesini mi bekleyelim yoksa kampta yüklenip güven verip son durumunu mu görmeye çalışalım.

Bu adamın Benfica ve Olimpiakos'da yaptıkları ortada görmek ve değerlendirmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt