Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'nin olayı ne? ffp yok mu bunlara böyle hergün transfer yapıyolar? uefa kararını açıklamadı mı? yada ceza alacaklarını bile bile transfer mi yapıyolar? biri aydınlatırsa sevinirim.

"Sevilla Fernando'yla ilgileniyor ve Mesa, Fernando transferinde kilit isim olabilir. Banega'yı kaybetmek istemeyen Sevilla'nın, Fernando transferine Roque Mesa'yı dahil etme olasılığı ortaya çıktı. Mesa, Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyi planlıyor. Ama önce biyiklarini kesmeli "
https://t.co/UGxvyCH8lN

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genç bir futbolcunun fenere gitmesini anlamıyorum. Abicim mal mısınız ? Ulan herifler ülkede ne kadar potansiyel varsa yok etti. Hala neden gidiyorsunuz olum neden ?
Bende size sasiyorum hangi genc oyuncuda vizyon var cogu egitimsiz bizim futvolcularin dertleri kariyer degilki bir porsche lambordghini alip hava atmak en dogru tercih fener ozan alper abisi gibi yatip para basicak

Mesa haberleri hep yabancı basın kaynaklı. Doğru galiba almışız adamı.

Kulüp başkanları satınca çocuklar ne yapsın?

Kendilerince ufak tefek sorunlar çıkartıyor ama fb yönetimi bunları hemen aşar.

Ev, araba vs. gibi ek maddelerle çözüyorlar işi.

Bir çok genç yetenek zaten ailesine bakmak için mecbur kabul ediyor sözleşmeyi.

Burada bizim federasyon olarak genç oyuncuları korumamız lazım ama oraya gelene kadar kaç bin tane sorun var.

Gerçekten reis Las Palmas performansı ile hayran kaldım ben Mesa'ya evet EPL'de olmadı Sevilla'da daha farklı görev üstlendi tamamen merkez orta sahaya evrildi de Las Palmas'da ki performansı Atiba'nın hem 6 hem 8 numara oynayan versiyonu gibi oynuyordu

Tek sıkıntı o çirkin bıyığı işte :asd:
iyi bi transfer yaptıgımıza ikna oldum.mesele banega ve cueları bitirmek şimdi

Sevilla taraftarinin Mesa hakkindaki yorumlari:

- bizim için lüks o yüzden gerek yok
-iyi bir Profesyonel yolu açik olsun
-takimi için elinden geleni yapti
-Kötü dönemde bile fena degildi

GSC Mesa hakkindaki yorumlari:

-bok gibi
-çöp
-üflesen düser

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Napoli kentinde polis, "Motosikletle denize atlar mısın?" diye arkadaşıyla 2 bin euro'ya bahse giren Mario Balotelli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Polis, "kamusal alanda çevreye zarar verme", "denizi kirletme", "kumar oynamaya teşvik" suçlarından savcılığa başvurdu.

roque mesayi almak bize bir sey kazandirmaz. 30 yasin altinda bir tane ilk 11lik yabanci alsalar kendimi kesecegim artik yavastan.

en fazla 1.5 seneden 2 sezon katki saglar.

Napoli kentinde polis, "Motosikletle denize atlar mısın?" diye arkadaşıyla 2 bin euro'ya bahse giren Mario Balotelli hakkında suç duyurusunda bulundu.

Polis, "kamusal alanda çevreye zarar verme", "denizi kirletme", "kumar oynamaya teşvik" suçlarından savcılığa başvurdu.
Diagneye kizmamak lazim rol modeli balotelli olan adam bu kadar iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt