Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.352
- 5.335
- 2.478
Bencede edingerçekleri kabul edelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede edingerçekleri kabul edelim
Bende size sasiyorum hangi genc oyuncuda vizyon var cogu egitimsiz bizim futvolcularin dertleri kariyer degilki bir porsche lambordghini alip hava atmak en dogru tercih fener ozan alper abisi gibi yatip para basicakGenç bir futbolcunun fenere gitmesini anlamıyorum. Abicim mal mısınız ? Ulan herifler ülkede ne kadar potansiyel varsa yok etti. Hala neden gidiyorsunuz olum neden ?
1 ve 2.sezonlar harika.alakasız ama narcos hiç izlemedim, başlamaya değer mi? Transfer falan gelecegi yok
iyi bi transfer yaptıgımıza ikna oldum.mesele banega ve cueları bitirmek şimdiGerçekten reis Las Palmas performansı ile hayran kaldım ben Mesa'ya evet EPL'de olmadı Sevilla'da daha farklı görev üstlendi tamamen merkez orta sahaya evrildi de Las Palmas'da ki performansı Atiba'nın hem 6 hem 8 numara oynayan versiyonu gibi oynuyordu
Tek sıkıntı o çirkin bıyığı işte![]()
İzledin mi reis ?Tamam Banega gibi bir yıldız değil Roque Mesa ama takıma kesinlikle lazım böyle bir adam
Transfer tokatı atıyorlar renkdash , sanırım şampiyon olup 4.yıldızı takma niyetindeler .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diagneye kizmamak lazim rol modeli balotelli olan adam bu kadar isteNapoli kentinde polis, "Motosikletle denize atlar mısın?" diye arkadaşıyla 2 bin euro'ya bahse giren Mario Balotelli hakkında suç duyurusunda bulundu.
Polis, "kamusal alanda çevreye zarar verme", "denizi kirletme", "kumar oynamaya teşvik" suçlarından savcılığa başvurdu.