Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu ülke ne zaman kürt gercegiyle yüzlesecek cok merak ediyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hic bir transfer stratejimiz yok. Sürekli menejer onerisi işlerle gidiyoruz. Örnegin;

- Trabzonspor maliyetsiz gelecek vaadeden yetenekli gencleri topladi. Zaten yerli anlaminda genc ve kaliteli bir kadrosu var aslinda bunu yapacak en son takim :) bizim yapmamiz gereken operasyonu ihtiyaci olmamasina ragmen Trabzon yapti.

- Fenerbahcenin en kiskandigim transferi Altay oldu. Yedek kalecimiz yokken Altay gibi çok potonsiyelli bir genc kardesimizi kadroya katmak hic de zor olmazdi. Muslera nin arkasinda muazzam bir gelisme kaydedebilir sonrasinda da gonul rahatligiyla uzun yillar kaleyi teslim edebilirdik. Hemde olasi sinirlamaya karsi yerli bi kaleci olarak.

Tamam daha onumuzde iki ay var ama eleştirim şuana kadar gördugumuz bir transfer stratejimizin olmayisi.

Abi bu ülke ne zaman kürt gercegiyle yüzlesecek cok merak ediyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
50521

Mesa transferinde onemli olan hoca'nin kafasindaki dusunce. Mesa'nin yanina ayni Banega gibi duran top kullanabilen, oyunu iki yonlu oynayabilen ve gol atabilen bir 8 numara alinirsa ozaman olur. Sevilla'nin oynadigi 352'de Banega ile beraber oynamis, onlerinde de Vazquez/Sarabia.

8 numara olarak aliniyorsa hata olur. Belhanda ve Mesa fazla gol atabilen "8" numara degil. Yine sut cekemeyen bir orta sahamiz olur.

Hayatında Mesa’yı izlememiş adamların sırf tipi yüzünden çöp ilan etmesinden derin yara duyuyorum

Bu arada fener yine kaleci mi almis ahah mal lan bunlar

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Fener’in defansı şu an için dirar-serdar-sadık-hak. Bu defans’a sadık yerine puyol gelse bile her maç elek olurlar. ligde bunların defasından daha iyi 7-8 takım var

Mesa geliyor gibi. Yalnız İspanyol basını Sevilla Banega'yı bırakmak istemiyor yazıyor.

fb'nin olayı ne? ffp yok mu bunlara böyle hergün transfer yapıyolar? uefa kararını açıklamadı mı? yada ceza alacaklarını bile bile transfer mi yapıyolar? biri aydınlatırsa sevinirim.

Koç grubunun UEFA'ya ciddi sponsorlukları var. Mesela "Yapı Kredi Bankası"...
Şike sürecinde UEFA'yı iyi yemlemişlerdi. Yemleme devam ediyor. Kimse ciddi bir ceza beklemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt