Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nainggolani SL ile ikna edemezsin. Ilk SL sezonu degil ki pek önemli rol oynamaz onun icin.

El Sharaawy 3 yilda 40 milyon euro alacakmis. Nainggolana da öyle teklifler gelir Cinden.

Videolardan izledigim kadariyla ayagi duzgun pas alisverislerinde temiz bir ayagi var.

Topla gitmemesi top tasimamasi en buyuk eksikligi. Topu ya en yakindaki arkadasina veriyor yada uzun pas deniyor. Savunma arkasina kosucu forvetiniz varsa selcuk- burak etkisi yapabilir.

Fiziki acidan ligimizde guclu orta saha oyuncularina karsi etkisiz kalabilir.

Özet olarak Emre Belezoglu tarzinda bi adam

Yine bi oyuncuya takılı kaldık. Banega gelmeyecek belli oldu. Kardeşim baktın olmuyor banega gibi 100 adam var git onlardan biriyle anlaş. 1 eylül’de yine “elimizde güçlü kadro var devra arasında bakıcaz” açıklaması gelicek. Kanser edicek bu yönetim bizi yine
Burada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.

Her sene şampiyon olacaksak senin ve seni gibi düşünenlerin kanser olması umurumda değil :)

Yalniz beyler mesa’yi bize Sevilla mi teklif etmis yoksa Fernando’ya karsilik Biz mi istemisiz

Kesinlikle seytan monchi bir isler karistiriyor

Videolardan izledigim kadariyla ayagi duzgun pas alisverislerinde temiz bir ayagi var.

Topla gitmemesi top tasimamasi en buyuk eksikligi. Topu ya en yakindaki arkadasina veriyor yada uzun pas deniyor. Savunma arkasina kosucu forvetiniz varsa selcuk- burak etkisi yapabilir.

Fiziki acidan ligimizde guclu orta saha oyuncularina karsi etkisiz kalabilir.

Özet olarak Emre Belezoglu tarzinda bi adam
bu videoda gayet topta tasıyo,çalım atarak.ayağı çok iyi.zaten pas rekoru da kırmıs,dogru bi transfer gibi görünüyor

Burada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.

Her sene şampiyon olacaksak senin ve seni gibi düşünenlerin kanser olması umurumda değil :)

Biz yangıncı olmasak bu yönetim diagne’yi bile almayacaktı. Bu yönetim yüzünden geçen sene o kolay gruptan çıkamadık. Forvet olsa eminim 2. Olurduk. Porto deplasmanında kaçan golleri hepimiz hatırlıyoruz. Sürekli diken üstünde olmamız lazım ki yönetim doğru düzgün adamları getirsin. Biz fenerli değiliz biat etmeyiz, yönetim transfer sezonlarını iyi geçirmiyor

Mesa'ya bu kadar çamur atıldığına göre sembol isim olur gelirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt