Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa'nın fb için ffp yi kaldırması beklenemez. Bunlar ffp'yi deldiğinde kesinlikle ceza alacaklardır.Koç grubunun UEFA'ya ciddi sponsorlukları var. Mesela "Yapı Kredi Bankası"...
Şike sürecinde UEFA'yı iyi yemlemişlerdi. Yemleme devam ediyor. Kimse ciddi bir ceza beklemesin.
mesa icin fenerbahce devrede diyorlar
bari bunda calım yemeyelim
Burada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.Yine bi oyuncuya takılı kaldık. Banega gelmeyecek belli oldu. Kardeşim baktın olmuyor banega gibi 100 adam var git onlardan biriyle anlaş. 1 eylül’de yine “elimizde güçlü kadro var devra arasında bakıcaz” açıklaması gelicek. Kanser edicek bu yönetim bizi yine
bu videoda gayet topta tasıyo,çalım atarak.ayağı çok iyi.zaten pas rekoru da kırmıs,dogru bi transfer gibi görünüyorVideolardan izledigim kadariyla ayagi duzgun pas alisverislerinde temiz bir ayagi var.
Topla gitmemesi top tasimamasi en buyuk eksikligi. Topu ya en yakindaki arkadasina veriyor yada uzun pas deniyor. Savunma arkasina kosucu forvetiniz varsa selcuk- burak etkisi yapabilir.
Fiziki acidan ligimizde guclu orta saha oyuncularina karsi etkisiz kalabilir.
Özet olarak Emre Belezoglu tarzinda bi adam
Burada siz takılı kaldınız Banega ya... Nerden biliyorsun başka oyuncular ile ilgilenilmediğini? Her transfer döneminde kanser oluyorsunuz sezon sonunda şampiyon yapıyor bu yönetim takımı. Ama siz yine transfer döneminde kanser oluyorsunuz.
Her sene şampiyon olacaksak senin ve seni gibi düşünenlerin kanser olması umurumda değil![]()