- 31 Aralık 2015
- 14.925
- 9.785
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca dusunuyordur 2 iyi transfer gelsin herkes dusunur yineBakıyorumda kimse CLyi düşünmüyor biz yine şampiyon oluruz diyor ama kimse bu oyuncularla CLde nasıl ilerleriz düşünmüyor. Hedefimizi ne zaman küçülttük niye sadece lige odaklı konuşuyoruz?
Transferlerin gidişatına bakıyor ve bizim oranın kalibresinden düştüğümüzü düşünüyor çoğunluk ki son senelerde ki Avrupa maceralarımızı düşünürsek haksız sayılmazlar.Bakıyorumda kimse CLyi düşünmüyor biz yine şampiyon oluruz diyor ama kimse bu oyuncularla CLde nasıl ilerleriz düşünmüyor. Hedefimizi ne zaman küçülttük niye sadece lige odaklı konuşuyoruz?
Sercan gözden düşmüştü o dönem, yılın transferi falan değildi. Elmander de keza doğru olarak görülüyordu.Melo değilde Elmander ve Ujfalusi yorumları efsaneydi. Elmander'i niye aldık kiraya verelim yıldız bir golcü lazım deniyordu Neyse ki Liverpool'a müthiş bir gol atınca kampta homurdanmalar kısa sürede kesildi. Birde Sercan Y. yılın transferiydi.![]()
30 hafta boyunca kümede kalma mücadelesi veren büyük takım görmedim hiç.sampiyon fener en büyük fener diyebilirmiyiz

Ben de Galatasaray a yakışmayan rezil bir taraftar diyorum. Bu da benim düşüncem olsun.
valla bu sene o seneydi geri zekali anadolu klübleri biraz dogru oynasalardi ota boka puan kaybetmeselerdi, fenerbahcemiz, yeni sezonda, en güzide, en kral ligimizde top kosturacak olacakti.30 hafta boyunca kümede kalma mücadelesi veren büyük takım görmedim hiç.
Fener artık Anadolu takımıdır diyebiliriz![]()