Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banega gelecekse mesa da gelsin. Yok banega gelmicekse mesa ya gerek yok. Bassinlar parayi alsinlar fernandoyu

Bakıyorumda kimse CLyi düşünmüyor biz yine şampiyon oluruz diyor ama kimse bu oyuncularla CLde nasıl ilerleriz düşünmüyor. Hedefimizi ne zaman küçülttük niye sadece lige odaklı konuşuyoruz?
Transferlerin gidişatına bakıyor ve bizim oranın kalibresinden düştüğümüzü düşünüyor çoğunluk ki son senelerde ki Avrupa maceralarımızı düşünürsek haksız sayılmazlar.

İyice tillt oldum banegasına ya al mesayı sat diagne Belhanda al iki orta saha 2 forvet kapat yeter

Bi kez de planli programli goreyim Galatasaray ı, yine son gunlere kalırız.

Melo değilde Elmander ve Ujfalusi yorumları efsaneydi. Elmander'i niye aldık kiraya verelim yıldız bir golcü lazım deniyordu Neyse ki Liverpool'a müthiş bir gol atınca kampta homurdanmalar kısa sürede kesildi. Birde Sercan Y. yılın transferiydi. :asd:
Sercan gözden düşmüştü o dönem, yılın transferi falan değildi. Elmander de keza doğru olarak görülüyordu.

Forumdaki kişi sayısı daha fazla olduğu için o görüşte olanlar illaki vardır da Ujfa dışında olumsuz bakılan transfer yoktu genel görüşte.

diagne+fernando+mariano = BEN YEDDERI bitsin su is, sevilla aptallik etme hem tas gibi forvet üstelik balotelliden iyi hem tas gibi premier lig görmüs fernando yetmiyomus gibi hem parada kazandin bi kac sene önce bedavada geri aliyorsun!
belli akilli adamsin monchi sen :D

Ben de Galatasaray a yakışmayan rezil bir taraftar diyorum. Bu da benim düşüncem olsun.
50529

galatasaray budur
galatasaray edirneden karsa kazandığı başarılarla yetinmez
bu pankart ne zaman asılmış bilmiyorsan sor da anlatsın sana bilen biri
bu konuşmada rezil bi taraftar varsa o da sensin

30 hafta boyunca kümede kalma mücadelesi veren büyük takım görmedim hiç.
Fener artık Anadolu takımıdır diyebiliriz :asd:
valla bu sene o seneydi geri zekali anadolu klübleri biraz dogru oynasalardi ota boka puan kaybetmeselerdi, fenerbahcemiz, yeni sezonda, en güzide, en kral ligimizde top kosturacak olacakti.

Monchi vs Albayrak durumundan bizim karlı çıkmamız yada iyi adam alma ihtimalimiz yok ya.Adam işin kompedanı. Albayrak'ın da kapasitesi bu ne yazık ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt