Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istedigimiz okaka ve banega bile 30+

Adem 32
Babel 33
Sener 29
Jimmy 31
Ozorn 20

Okako 30 banega 31

Takimi iyice bakur emeklilik evine cevirdik.

Mesa'yı videolardan izlediğim kadarıyla Emre Belözoğlu tarzında. Bizim takım da orta saha pas yapma özürlüydü. Bu arada Mesa ile Banega'nın alakası yok. Sevilla istediği fiyata yakın satmak istiyor Banega'yı.

Diagne daha satilmadi, nasil 8,5m euro teklif yapiyoruz

Mesa Cuellar Belhanda

Nasil olur renkdaslar

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Herkes müsterih olsun..

fatih-terim-futbolcular-telefon-gülme-kahkaha.webp

Vizyonu dar gelen, futbola bakis acisi hoca bilir diye ortalikda dolanan adamlardan kat ve kat vizyoner bir dusunceye sahip oldugum cok iyi birsey.

Forum'da biatcilar en ufak bir lafta aglayip hemen moderatorlara aglamasindan kaynakli olarak ban yememe had bildirmis mi oluyorsun?

Biatcilar tam fener taraftari olacak profilde insan aslinda, tek bir kisi herseyi bilir digerleri koyun gibi arkasinda gider.

2 senedir sampiyon olmusmus, CL'de 4macta 0 gol attik, herseyi biliosa hoca buna niye cozum bulamadi?
yoo hoca en iyisini bilir falan demedim hicbir zaman. Adem transferini elestirdim bircok seyi daha elestirdigim gibi. Elestirmek farkli sey sizin gibi cakallarin en ufak seyde saldirip istifa diyecek kadar gozu donmus fatih terim dusmanligindan. Neyse ki sizi takan yok kendi kendinizi kandiriyorsunuz.

Arkadaş transfer dönemi terime salla salla salla şampiyon olunca sevin...

Aradan bir ay geçsin 2 transfer gecikince salla salla salla. Yok vizyon şu bu... Lan bu onyekuru marcao luyındama brumalar şunlar bunlar nie bunları görmüyorsunuz.

Lan süper top oynuyor dediğiniz başakşehiri, beşiktaşı adam kenarda topçulardan fazla terleyip götünü yırtarken. Medyaya diğer yönetimlere tek başına dik dururken niye görmüyorsunuz.

Fatih Terim kadar başınıza taş düşsün sizin. Nankörden başka hiç bir şey değilsiniz. Yine sallayın sallayın sene sonu şampiyon olunca görücem ben sizin.

Sayın modlar cezaya razıyım kanser etti bunlar beni

Sevilla banegayi vermiyorsa kalkarım masadan biz Banega istiyoruz onlar Fernando araya farklı oyuncu sokmaya gerek yok mesa ya en fazla mariano yu geri veririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt