Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou gitsin Dany kalsin o zaman. Bi stoper daha gelsin diyecegim de, kimi yazdircan CL listesine :)

Geleli yarim sene oldu, hala piyasasi var Chedjou´nun. 5´e kakalayalim bi yere.

yarin hangi yabancilar oynar acaba...

muslera, telles, melo, sneijder, melo garanti

dany? chedjou? ontivero? hajrovic?

Chedjounun neyi var beyler nereye satiyorsunuz yeni geldi adam. Etrafinda dogru düzgün oyuncu yok ki adamın. Sağinda sabri solunda hakan riera kazmalari oynuyordu.

Keske Hajrovic´in yerine Paul Ntep´i alsaydik. Müthis bir oyuncu.

Bizim Bruma da böyle gelistirmeli kendini iste. Stilleri benziyor. Ama Ntep daha hazir olani.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Dwk_blQkgf0[/media]

Müthis. Ama bunla Bruma arasinda daglar kadar fark var, herif de hayvan gibi fizik var. Brumanin iki baldiri da bunun bir tanesi kadar cikmaz, Bruma 40 firin ekmek yemeli, bol bol vücut calismasi yapmali.

kayseride cüneyt köz, salihten daha iyiydi, top tekniği falan salihten çok iyi. kayseri akıllı iş yapmış

O değil de bu Hagi nasıl Türkiye'ye gelmiş, nasıl bizde oynamış. Zidane'ın gelmesiyle, Giggs'in gelmesiyle hiç bir fark yok.

Müthiş.

Tamam stoper lazım ama ched. Dany ikisi gitmeli artık o iş imkansız bu yüzden dany gönderilmeli chedjou istikrar yakalarsa hala umudum.var hücumcu daha önemli

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kayseride cüneyt köz, salihten daha iyiydi, top tekniği falan salihten çok iyi. kayseri akıllı iş yapmış

Salih biraz erken değerlendirilmiyor mu? Ben iyi veya kötü diyecek kadar oynamadı diye dşünüyorum. Adam bir kere yerinde oynamadı ki. Saçma sapan yerlerde ve taktiklerde oynadı. Zaten takım da berbat oynuyor o saç ma diziliş ve sürekli oyuncuların erlerini değiştirmeleri sebebiyle.

Müthis. Ama bunla Bruma arasinda daglar kadar fark var, herif de hayvan gibi fizik var. Brumanin iki baldiri da bunun bir tanesi kadar cikmaz, Bruma 40 firin ekmek yemeli, bol bol vücut calismasi yapmali.

Su anda kesinlikle aralarinda cok büyük fark var ama aralarinda 2 yas var.

Ben Bruma´nin 2 sene icinde bu düzeye gelecegine yürekten inaniyorum.

Stilleri gercekten benziyor. Bruma cok güclenmeli ve son vurus calismali.

Ama Paul Ntep müthis bir oyuncu. Keske Hajrovic´in yerine onu alsaydik diyecegim de, bonservisi hakkinda bir fikrim yok.

Salih biraz erken değerlendirilmiyor mu? Ben iyi veya kötü diyecek kadar oynamadı diye dşünüyorum. Adam bir kere yerinde oynamadı ki. Saçma sapan yerlerde ve taktiklerde oynadı. Zaten takım da berbat oynuyor o saç ma diziliş ve sürekli oyuncuların erlerini değiştirmeleri sebebiyle.

Çok heycanlı daha topu tutamıyor. biraz beklemek lazım kayseride böyle değildi bu adam. Alışacaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjou-Dany gitsin

Chedjou Rusya'ya en az 7-8 bonservisle gider hala.

Üzerine 2-3 ekleyip Doria-Botafago ve Ranocchia kiralık alınsın.

Defans devrimi :D

Su anda kesinlikle aralarinda cok büyük fark var ama aralarinda 2 yas var.

Ben Bruma´nin 2 sene icinde bu düzeye gelecegine yürekten inaniyorum.

Stilleri gercekten benziyor. Bruma cok güclenmeli ve son vurus calismali.

Ama Paul Ntep müthis bir oyuncu. Keske Hajrovic´in yerine onu alsaydik diyecegim de, bonservisi hakkinda bir fikrim yok.

Onurcugum saka yapiyorsun herhalde :)

Hajrovic yerine Ntep? Ntep'in bonservisi 10 Milyon Euro. Ara Transfer de Arsenal istemisti Walcottun yoklugunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt