Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik Camdal mali icin ortaligi yakip yikanlar nerede acaba? 200 bin euroluk topyucu basimiza kral etmistiniz.. Oturup 3 Eskisehir macinin özetini izleyen bile o malin ne oldugunu anlar.

Bakalım aldiklarimiz nasıl çıkacak sonuçta tariğı begenenlerde aynı gözler eşşek yukuyle para döktük

Ranocchia hayirli olsun..

Keske Chedjou Rusya haberleri doğru olsa . astori , Ronacchio süper olurdu

Bu adam alınmalımı alınmamalı mı ikilemde kalıyorum.Çok daha iyisini alabilirz ama Mancini istiyorsa saygı duyacaz.

Aslinda 1. tercih o degildi Halit, ama odeme konusunda elimizi rahatlatan bi Inter vardi (taksit), digerleri pesin para istiyordu o yuzden (Cagliari-Astori, Botafogo-Doria)

Valla ne yalan söyliyeyim bence Chedjou nun yerine Dany takımda kalsaydı daha mutlu olurdum

Dany ile dalga gecenlere teessüf ederim . dany kötü bir oyuncu değil sadece şanssızlık peşini bırakmadı

Dany gittigine göre %100 stoper geliyor. Karamsar olmaya gerek yok. Ranocchia gibi dünya capinda bir stoperi son gün transfer etmek basari.

Chedjou da ameliyat olursa ne olacak 3 stoperle mi devam edeceğiz korayı oynatmaz heralde

Ranocchia insallah tutar yoksa Dany i arar oluruz..

Aslinda 1. tercih o degildi Halit, ama odeme konusunda elimizi rahatlatan bi Inter vardi (taksit), digerleri pesin para istiyordu o yuzden (Cagliari-Astori, Botafogo-Doria)

Az çok izledim Ranocchia'yı.Ağır abi.Eğer zaten Hoca 3'lü defans oynatırsa işimiz yaş.Bu benim görüşüm tabi.Bu sene Hoca ne yaparsa yapsın saygı duyacaz arka çıkacaz.Ben ilk sezon da Fatih Hoca içinde aynısını söylemiştim.

Şimdi sakince soruyorum bu Ranocchia nasıl bir adamdır ?

biraz youtube videolarına baktım ama öyle iç açıçı bir performans görmedim

genellikle gol attığı videolar var ama ben defansif yönünü merak ediyorum

bilenler bizleri aydınlatabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt