Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Özgür Sancar ‏@mozgursancar1 Min.

#Galatasaray. Transfer gündemindeki İtalyan stoper Astori'nin menajeri Renzo Contratto'yla konuştum. Sıcak mesajlar verdi. Az sonra #futbol

Astori takıma direkt katkı yapar diye düşünüyorum...Doria en potansiyelli ama maliyeti yüksek..Bir de Doria'yı direk chelsea karşına koyacağız defansın sigortası olarak o açıdan biraz riskli..Ama önümüzdeki 1-2 sezon için Doria çok iyi olurdu

City Mangala'yi aliyormus, Nastasic'i satarlar buyuk ihtimal.

Astori takıma direkt katkı yapar diye düşünüyorum...Doria en potansiyelli ama maliyeti yüksek..Bir de Doria'yı direk chelsea karşına koyacağız defansın sigortası olarak o açıdan biraz riskli..Ama önümüzdeki 1-2 sezon için Doria çok iyi olurdu

Bencede öyle. Kisa vadede Doria´dan inanilmaz bir katki beklenmemeli.

2-3 sene icerisinde saglam para kazanirsin Doria´dan ama. Büyük yetenek gercekten.

Hem o kadar paramiz yok, hemde suyunu cikarmayalim bu genclestirme projesinin.

Bu kadar genc yeter. Sen önce 2-3 tanesini kazan da, sonrasina bakariz.

Stopere direk katki verecek bir isim daha uygun olur. O yüzden Astori´yi istiyorlar zaten bence.

Ben videolara bakıpta oyuncu değerlendirmesi yapmam.Doria'yı da hiç izlemedim.Ama dün videoda izlediğim Doria gerçekse,geldiği gibi Türkiye'nin en iyi stoperi olur.Koy defansa tek başına savaşsın.

s.a renktaşlar inş hayırlı bir transfer günü olur bugün doria rano astori farketmez kim hayırlıysa o gelsin sıkıntımız da sona ersin

Mevkisi ne bu reisin ?

astori 10 m euro ediyor

fransa liginde yılın stoperi seçilen chedjuyu 7 m ye aldık kaça alacaz biz bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt