Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.513
- 7.926
- 1.818
Bursa yarın bizi çok yoracak..Ters takım vesselam..
Aynen ya. Hemde Daum bize acayip ters geliyor. 12 macta sadece 2 kez maglup olmus bize karsi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa yarın bizi çok yoracak..Ters takım vesselam..
en iyisi söyle:
muslera
salih semih hakan alex
melo selcuk
hajrovic sneijder burak
drogba
Ayrica scout ekibimiz su P. Alcacer i takibe alsa.
vallah onu bunu bilmem, sen kazanacagiz dedin, kazanmazsak senden bilirim![]()
Gerilimi yüksek maç olacak.
Önce Sneijder reis yazacak.Sonra Bursa 1-1 yapacak.Tam patlıyoruz derken Reiz 1 gol daha atıp maçın skorunu belirleyecek.
2-1.
Önce Sneijder reis yazacak.Sonra Bursa 1-1 yapacak.Tam patlıyoruz derken Reiz 1 gol daha atıp maçın skorunu belirleyecek.
2-1.
2-1.
Gercekten Baskanimizin kiymetini bilmeliyiz. Mazallah Fikret Orman gibi beceriksiz bir Baskanimiz olsaydi?
Kafasina koydu mu hallediyor Reis ya. Bir sekilde hallediyor, taraftari mutlu ediyor.
Bazen gecikiyor ama sözünü mutlaka tutuyor. Cok farkli bir hava getirdi bize Ünal Aysal gercekten.
Öncesini düsünüyorum, bugünü düsünüyorum, gercekten sükrediyorum.
Tesekkürler Baskan
Genç yaşta kalp hastası oldum. Niye rahat kazanmıyoruz yav![]()
Rahat olun, yarın en kötü 2 fark yaparız. Ben inanıyorum takıma.
yarınki Bursa maçı için içimde acayip bir rahatlık var
içimden bir ses yarın iyi oyunla 3 gollü net bir galibiyet alacağız diyor
umarım yanılmam
Ben Burak'ın yerine Emre'yi tercih ederdim. En azından bu sayede orta sahada top tekniği ve hakimiyeti yüksek 5 kişi olurdu. İleride de tek forvet Drogba.
aynen. Aslinda genel olarak senle fikirlerimiz örtüsüyor. Bi de tapma noktasinda olan FT sevgin olmasa...
telles,hajrovic,emre çolak ve umut gündoğan belki de bu sezonun kaderini değiştirecek.planlanan fenerin şampiyon olması bilyosun..