Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyisi söyle:

muslera

salih semih hakan alex

melo selcuk

hajrovic sneijder burak

drogba​

Aynen, zaten bir nevi bu sistemle çıkarız, Hajrovic ve Burak klasik kanat oyuncusu değil de sağ ve sol forvetler gibi. 4-2-3-1 veya 4-3-3 üzerine kurulu olur sistem. Gerçi 3-5-2 olmasın da artık hangisi olursa olsun razıyız :)

Benim tercihim: Muslera Salih Semih Koray(Hazirsa) Telles Melo Umut Emre Hajrovic(Hazirsa)/Burak Sneijder Drogba

Tahminim: Muslera Salih Semih Koray Hakan Telles Melo Selcuk Sneijder Burak Drogba

Gercekten Baskanimizin kiymetini bilmeliyiz. Mazallah Fikret Orman gibi beceriksiz bir Baskanimiz olsaydi? :)

Kafasina koydu mu hallediyor Reis ya. Bir sekilde hallediyor, taraftari mutlu ediyor.

Bazen gecikiyor ama sözünü mutlaka tutuyor. Cok farkli bir hava getirdi bize Ünal Aysal gercekten.

Öncesini düsünüyorum, bugünü düsünüyorum, gercekten sükrediyorum.

Tesekkürler Baskan

yarınki Bursa maçı için içimde acayip bir rahatlık var

içimden bir ses yarın iyi oyunla 3 gollü net bir galibiyet alacağız diyor

umarım yanılmam

Gercekten Baskanimizin kiymetini bilmeliyiz. Mazallah Fikret Orman gibi beceriksiz bir Baskanimiz olsaydi? :)

Kafasina koydu mu hallediyor Reis ya. Bir sekilde hallediyor, taraftari mutlu ediyor.

Bazen gecikiyor ama sözünü mutlaka tutuyor. Cok farkli bir hava getirdi bize Ünal Aysal gercekten.

Öncesini düsünüyorum, bugünü düsünüyorum, gercekten sükrediyorum.

Tesekkürler Baskan

aynen. Aslinda genel olarak senle fikirlerimiz örtüsüyor. Bi de tapma noktasinda olan FT sevgin olmasa...

Genç yaşta kalp hastası oldum. Niye rahat kazanmıyoruz yav :D

Biz hiçbir maçı rahat kazanamayız ki.Alışmadınız mı hala :D

şaka bir yana,bursa iyi ve çok dirençli geliyor.Yarın bizi ciddi anlamda zorlayacaklardır.

Kadromuzun ve taktiğimizin henüz oturmadığını,takımdaki oyuncuların birbirilerine alışmadığını düşünürsek,yarın işimiz hiç kolay değil.

Ben Burak'ın yerine Emre'yi tercih ederdim. En azından bu sayede orta sahada top tekniği ve hakimiyeti yüksek 5 kişi olurdu. İleride de tek forvet Drogba.

Galatasaraylı futbolcular şampiyonluğa inanmak zorunda.bu kadar umursamazlık,ciddiyetsizlik.. yeter ulan yeter!babanızın çiftliği değil bura!

Ben Burak'ın yerine Emre'yi tercih ederdim. En azından bu sayede orta sahada top tekniği ve hakimiyeti yüksek 5 kişi olurdu. İleride de tek forvet Drogba.

telles,hajrovic,emre çolak ve umut gündoğan belki de bu sezonun kaderini değiştirecek.planlanan fenerin şampiyon olması bilyosun..

telles,hajrovic,emre çolak ve umut gündoğan belki de bu sezonun kaderini değiştirecek.planlanan fenerin şampiyon olması bilyosun..

O planı ellerinde patlatmak bize düşüyor. Biz yeter ki bütün maçlarımızı kazanalım, elbet bu oyunu bozarız.

Bu da benim tahminim;

busuqyhu.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt