Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihe gelirsek transferde emeği geçen herkese yazıklar olsun. daha gelmeden önce söylemiştim. sabrinin irisi. başka hiçbir şey değil.

Atilla Türker ‏@atigoll56s

Saat 14.00 itibarıyla.. Galatasaray'ın aldığı Alex Telles'in sertifikası Brezilya Federasyonu'ndan gelmedi. 5 saat içinde gelmezse oynayamaz

y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m+demir%C3%B6ren.jpg

İlk geldiği zaman ben de senin gibi düşünmüştüm.Sonradan fikrim biraz değişmeye başladı.

O çocuk nerede görev verilse oynayacak gibi.Bu tarz fizikli adamlara ihtiyacımız var.

Tamam seni de anlıyorum,adam biraz yarma kaçıyor,duruşu koşuşu,ama Sarp ve Servetten iyi bir futbolcu.

Hiç yoktan orta açabilen bir yerli bekimiz olacak.

Sabri gibi dağlara taşlara değil.

Galatasaray kazanacaksa ben utanmaya hazirim renktas. Umarim sen hakli, ben haksiz cikarim.

antu maç yorumlarını okudum topala sallamışlar en çok kuyta sövüyorlar yeteneksiz diye :D salih'ede bir mok olmaz diyorlar :asd:

Telles'in lisans olayında federasyon niye suçlanır anlamış değilim. Bütün evraklar hazır ama federasyon lisansı çıkarmıyor iddiasını ciddiye mi alıyorsunuz gerçekten? Beyler biraz mantığınızı kullanın. Her denilene inanmayın yahu. Federasyon rezillerce yönetiliyor ama o kadar da saçma şeyler olmaz.

Kardeş ne kadar safsın. Tüpçü den bahs ediyoruz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2-3-1e uygun oyuncu yok takımda. amrabatı afedersiniz b.k var gibi yolladık, bruma sakat, hajro kapalı kutu, ontivero denen arkadaş başlı başına bomboş bir transfer. 2 m verilmez.

4-3-1-2de delik deşik oluruz zaten onu hiç konuşmuyorum.

en iyi tercih 3-4-1-2 gibi gözüküyor avrupada ched-rano-semih 3lüsü benimsenecektir garanti.

yahu sanki 3'lü oynamak için uygun oyuncu kaynıyor takım. Anlamıyorum ki siz maçlara bakmıyor musunuz? 3'lü oynarken yaşadığımız rezilleri nasıl görmüyorsunuz. Size sayayım ben. Juve maçının olağanüstü hava şartlarını bir tarafa bırakırsak:

Elazığ maçı 2-0 kazandık ama ilk 10 dakikada gelen gollerden sonra Elazığ kötü döneminde yürüyerek kalemize geldi.

Gençlerbirliği maçı 30. dakikada sistem değiştirdik. Adamlar akın akın kalemize geliyordu. Sonra devre bitene kadar 4'lü devam ettik ve Erciyes, Trabzon maçlarında çok iyiydik.

Devre arası hazırlık maçlarında Celtic ve Ajax'ın bebeleri 30 saniyede bir pozisyona girdiler.

Kupa maçları malum zaten.

En son Antep maçında da 20. dakikada sistem değişti.

madem bu kadar uygunuz bu sisteme neden bunlar oldu?

Oguzhan >> 750.000 €

Lucas >> 2.000.000 €

Salih >> 2.750.000 €

Koray >> 2.500.000 €

Hajrovic >> 3.500.000 €

Telles >> 6.150.000 €

Umut >> 550.000 €

---------------------------

TOPLAM : 18.200.000 €

Veysel ??

Ranocchia ??

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Umut ve hajrovic dışındaki hepsi fahiş fiyat. Birde ranocchia ekle 2 milyon euro interede 1 milyon verir kesin bizimkiler. Harbiden korkunç paralar harcadık.

Salihin tek problemi asiri heycanli olmasi. toparlar insallah kendini. taraftar destek olmasi lazim bu armanin altinda oynuyorsa. üstümüze düseni yapalim moral verelim yerin dibine vuracagimiza. Galatasaray taraftari bu dur ! Taraftar futbolcuyu kazanir aslinda hersey bizim elimizde.

Adam akıllı bi telles geldi onu da oynatamıyoruz arkadaş bu maçta da oynamazsa ve maçı alamazsak bizim ölümüz ikinci olur zaten bi b.ku beceremiyoruz kimse kusura bakmasın...

yahu sanki 3'lü oynamak için uygun oyuncu kaynıyor takım. Anlamıyorum ki siz maçlara bakmıyor musunuz? 3'lü oynarken yaşadığımız rezilleri nasıl görmüyorsunuz. Size sayayım ben. Juve maçının olağanüstü hava şartlarını bir tarafa bırakırsak:

Elazığ maçı 2-0 kazandık ama ilk 10 dakikada gelen gollerden sonra Elazığ kötü döneminde yürüyerek kalemize geldi.

Gençlerbirliği maçı 30. dakikada sistem değiştirdik. Adamlar akın akın kalemize geliyordu. Sonra devre bitene kadar 4'lü devam ettik ve Erciyes, Trabzon maçlarında çok iyiydik.

Devre arası hazırlık maçlarında Celtic ve Ajax'ın bebeleri 30 saniyede bir pozisyona girdiler.

Kupa maçları malum zaten.

En son Antep maçında da 20. dakikada sistem değişti.

madem bu kadar uygunuz bu sisteme neden bunlar oldu?

elazığ maçımı ? tek kale oynadığımız deli gibi gol kaçırıp farkı kacırdıgımız maç demi ? takmışsın aynı maçlara 1 aydır aynı mçları konusuyorsun.

juventus macını konustuğuunz yok. ne oynayalım yani. atarlı atarlı konuşma benle.

Rahoya ne verdik? Bide italia milli takım oyuncusu salih ile mi kıyaslıyorsun. Oldu dany alvez kıyasla bari

4 ay için 2 milyon euro artı bide intere verilen para çok fazla. Seneye sözleşme imzalasak demekki 4 milyon euro yıllık isteyecek. Ranocchianin sneijder kadar para alması mantıksız.

elazığ maçımı ? tek kale oynadığımız deli gibi gol kaçırıp farkı kacırdıgımız maç demi ? takmışsın aynı maçlara 1 aydır aynı mçları konusuyorsun.

juventus macını konustuğuunz yok. ne oynayalım yani. atarlı atarlı konuşma benle.

Atarlı mı? Atarlı okuduysan bilemem. Ama haklısın. 3'lüyü savunan birinden alıntı yapmam bile benim adıma yanlış oldu. Kusura bakma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt