Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Ranocchia 4 aylığına 2 milyon euro verilecek kalitede bir adam değil ama madem kulübün parasını düşünüyorsunuz neden herkese 2 katı fiyat ödediniz demezler mi adama ?

beyler işin kötü tarafı telles ve hajrovicten sonra bu kayıt edilecek listeye yani salih koray umut gündoğan felan chelsea maçında yok 3 tane ekleyebiliyorsun listeye malesef

NTV Spor ‏@ntvspor 2 dk.

NTV Spor'a konuşan Ünal Aysal, "Yeni stoper adayınız Boca Juniors'dan Guillermo Burdisso mu?" sorumuza "Evet doğru" diye yanıt verdi.

Asıl mallık elindeki stoperi gönderip ara transfer döneminde kiralık stoper almak adam buraya alışana kadar lig biter zaten

Kimse burdissoya çamur atmasın burdaki kimsenin Arjantin ligini izlediğini sanmıyorum

Beklentiler artti iste maalesef. Stopere garanti transfer bekliyordu herkes.

Ama Burdisso da aradigimiz özelliklerde birine benziyor. Skora baya bi katkisi var yani.

Bir stoper icin 100 macta 13 gol hic fena degil. Sezon basina 4-5 gol ortalamasi var yani.

Bizim stoperlerin pozisyona bile giremedigini düsünürsek, burun kiviramayacagim simdi.

Idare etsin bizi bakalim. Performansina göre karar veririz. Belki Chedjou´nun yerine aliriz seneye.

Guillermo Burdisso'yu izlemedim.Ama stoper özelliklerinin güçlü, fizikli, kafa toplarında iyi ve sanılanın aksine yavaş değil hızlı bir stoper olduğunu duydum.Mancini'nin listesine neden girdiğini açıklıyor.İnşallah başarılı olur, tutarsa 3 milyon gibi bir opsiyonu da var kullanabiliriz veya sezon sonu Vidic, Terry gibi isimlere yöneliriz.İnşallah abisi gibi olur ama.

337057d1367424888-guillermo-burdisso-cb-boca-n_boca_juniors_guillermo_burdisso-4951983.jpg

Kısa zaman sonra tarihi maçımız cl de ama hala net bi kadromuz yok.Üstelik devre arasındayız. Ne kadar acı bi durum. Ülke futbolunun hali bu malesef

Roma'ya gidip tutunamayan adam !!! :mad::mad::mad::mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt