Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gerçekten ilgincsiniz ya. Sallayanların hiçbirinin izlemediğine eminim.

Cok üst düzey bir stoper değil eksikleri var ama adım gibi eminim ki Ranocchia'dan cok faydalı olacak.

Mancini'ye güvenin futbolcu konusunda, hava toplarına hakim bir stoper istiyordu , önceliği buydu.

Hava topları :

Burdisso = Ranocchia

Refleks :

Ranocchia > Burdisso

Agresiflik :

Burdisso > Ranocchia

Gol atma becerisi :

BUrdisso > Ranocchia

Hız :

Burdisso > Ranocchia

Soğukkanlılık :

Ranocchia > Burdisso

Luciano etkisi yapması cok muhtemel ligde. Şampiyonlar liginde işimiz her türlü zor zaten.

MS-Scouting: Guillermo Burdisso (Arsenal de Sarandí)

Kısa bir Guillermo Burdisso analizi.

Özetle Hava toplarında iyi, zamanlama ve sıçrama yeteneği üst düzey, dengeli bir oyuncu. Eksik yönleri biraz ağır olması ve top kontrolünün zayıf olması . Roma'da fazla tutunamamasının nedeni de bu top kontrolündeki zaafiyeti deniliyor. Ama bu özelliğini geliştirmek için çalışıyor. Belki şu an üst düzey Avrupa kulüplerinde oynayacak kapasitede değil ama üst düzey Avrupa liglerindeki diğer takımlarda rahatlıkla oynayabilir deniliyor.

Kısacası odun bir defans oyuncusu. Çulsuz bjk'den farkımız kalmadı anlaşılan yönetim cl den umudu kesti yazık...

Muhtemelen bir menajer önerisidir, başka da bir açıklaması yok. İşin garibi hoca niye bu adama onay verdi? Yani mutlaka istediği adamların başında değildi, ama onay vermiş olması da bu transferde onu mesuliyet sahibi yapar.

İyi çıkarsa ne ala, kötü çıkarsa da vay ki ne vay. Eğer istediğin adamı alamıyorsan kimseyi alma daha iyi. Yapmış olmak için transfer yapılmamalı. Neyse bakalım inşallah Dany'i falan aratmaz da katkı sağlar. İzlemeden yorum yapmamak lazım.

[attachment=7310:2179825430-16102010194116.jpg]

Ekli dosyalar

• 2179825430-16102010194116.webp
    2179825430-16102010194116.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 194
Vay anasini herkes her ligi izliyor ve bilirkisi arkadas, FM oynadiginiz icin taniyorsunuz yoksa hicbirinizin izledigi yok atmayin simdi yemeyin forumdakileri.

Bu arada hissiyatim tutacagi yönünde, hadi hayirlisi.

Bu arada Guarin ne oldu renkdaslar, transfer yattimi simdi :(

Mancini bizzat istemiş

Zaten ben sunu hic anlamam. Listenin 3. sirasindaydi vs.

Listenin 3. sirasinda olunca lesh bir stoper mi oluyor?

Yani Mancini 1 ve 2´ye iyi, 3. siraya lesh bir isim mi koyuyor?

Liste hazirliyorsan, begendigin isimleri yazarsin oraya. Lesh stoperleri yazmazsin.

Transferden Mancini sorumludur. Lucas´i da o begendi, Burdisso´yu da begendi ve aldirdi demek ki.

Ben Mancini´ye güvenmek istiyorum. Transferde iyidir Mancini diyorlar, görecegiz :)

Futbolcu mezarlığına döndü takım. Gelenin gidenin hesabı yok. Harem Otogarı gibi.

Bosa harcanan paralar yazik butun kazmalari doldurdular. Sene sonu gondermeye ugrasrzz. Bu kadar paraya 2 tane kaliteli adam alinsa yeterdi.

Veysel ve Burdisso ile kapadık sanırım transferi.

Şampiyon olursak sezon sonundaki nöbet inanılmaz olacak :)

Bua rada sivas 3 0 yeniliyo haftaya feneri fena dürtecekler anlaşılan

Fatih Terim'in 2. döneminde de böyle saçma sapan adı sanı pek duyulmamış oyuncularla takımı doldurmuştuk, sonra battık. İnşallah sonumuz benzemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt