Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Bassan/Serdar Gürler den biri gelse süper olur.

Veysel 700 bin euroya gelmiş oldu, şimdi böyle bakarsak Salih biraz gereksiz gibi durabilir ama rekabet iyidir o da bulunsun kadroda zarar gelmez geniş ve alternatifli kadro şart.

Haftaya telles solda veysel sağ da olsun drogba cezalı umut daha çok koşacağı için acayip enerjik bi takım olabiliriz..

Arkadaşlar ben Galatasaray haricinde yerel ligden nefret ettiğimden dolayı hiç takip etmiyorum takımları. İki sorum olacak;

Veysel Sarı sağ bek mi?

İyi mi? Örneğin Sabri 5/10, Eboue 6/10 ise Veysel kaçtır?

Transfer dönemi bitmeden Salih Dursun'u 2 milyona filan satalım zararın neresinden dönersen kâr. Sene sonunda bedavaya göndermektense şimdi gönderilmeli

Bi çocuk takıma alışsın,bi görelim halini,hemen harcamayın gençleri.

Duruşu servet,koşması sarpa benzese de ortaları çok iyi bu adamın yahu.

Belki bilmediğimiz ekstra özellikleri var ve hala kimseye gösteremedi.

Bi alışsın,potansiyelini görelim,sonra asın kesin.

Şuanda çok erken daha.

Seneye 5+3 yabancılarımızın: Muslera, Melo, Alex, Sneijder, Drogba, Bruma, Hajrovic, Yabancı stoper/Arjantinli çocuk olacağını düşünüyorum

tahmin! levent tüzemenin bahsettiği süpriz yerli mustafa pektemek olabilir cenk beşiktaş haberleride çıkmaya başlamışken dany transferine jest olabilir gibi geliyor

Muslera Eboue Semih Hakan/Koray Telles Ceyhun Melo Selcuk Hajro Burak Sneijder cikariz bence.

Eskişehir Veysel'den 1.5 milyon kazanmış oldu.

Veysel 800 bin alacağından vazgeçmiş

Biz 400 binden vazgeçtik

Üzerine 300 bin vermişiz.

birazdan üzerine konuşurlar...

"800+400+300... al sana veyselin maaliyeti... 5 yıllığına 1milyon da veysel alsa... 6buçuk milyon... vooooo..yine çok harcadılar..."

Veyselin yaş kaçtı beyler?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderrrrrrrrr asigim la Sneijder gibi topcumuz varyaa Unal BASGAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt