Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdisso oynamaz bizde ama Eboue her hafta şu oynadığının %60'ı kadarını oynasın, ara sıra (Beşiktaş, Chelsea, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor gibi zorlu maçlarda) da böyle oynasın SLIDING'Lİ 3-5-2 /3-4-3 , 4-3-3 KIRMASI sistemimiz ile çok fena işler çıkabilir Telles'in de katılımı ile. (Sabri'yi saymadım çünkü kendisi böyle 1 maç daha zor oynar bu sene ve muhtemelen bundan sonra)

Uzun lafın kısası bilhazsa Arena'da

---------------------------------Muslera-------------------------------------

------------Semih--------------Ceyhun------------------Hakan----------------

---Eboue-----------------------------------------------------Telles------------

-------------------Melo----------------------Selçuk----------------------------

----------------------------Sneijder--------------------------------------------

------------Burak----------------------------Drogba----------------------------

YEDEKLER

1-Ufuk

2-Veysel/Salih

3-Koray/Gökhan

4-Emre Çolak

5-Umut Gündoğan

6-Yekta

7-Umut Bulut

kadrosu ile çıkılabilir.

rano niye olmadı acaba ? ulan ne güzel salih hariç iyi bi transfer dönemi geçirdik derken yine son gün kazığını yiyecez gibi. yıllardır aldığımız çoğu son gün transferi rezil çıktı.

Kiralık transferi için 2-3 milyon istediler diye haberler dolaşıyor. Yarım sezonluk bir oyuncuya bu kadar para verilmez. Bonservisiyle de en az 8-10 milyona patlardı bu transfer. Devre arası 8-10 milyon vereceğimize, sezon sonu daha iyilerini biraz daha ucuza alabiliriz. Bence doğru yaptık.

Olan su belli ki. Bizimkiler Ranocchia'yi bitirdik zannettiler. Her konuda anlasilmisti, Pazartesi gelip imza atacakti, o guvenle Dany'i de kiraladilar. Son anda Ranocchia yatti, bunlar da panik halinde Mancini'ye verdikleri stoper sozunu tutmus olmak icin alel acele bu adami buldular.

Zaten tweetlerine bakarsan belli ki o da saskin. Bir anda hic beklemedigi boyle buyuk bir teklif gelmis "topla bavullarini, yarin Galatasaray'la imza atmaya gidiyorsun" demisler, adam ne diyecegini sasirmis heyecandan.

mancini nasıl görsün :) adam oynamadı ki hiç :) menajer önermiştir ceylanım benim iyi sekiyor bu aralar

Şampiyonlar ligi seviyesindeki bi takımın yapmaması gereken bir iş gerçekten bu kadar iyi geçirilmişken transfer dönemi koy Emre Canı o oynasın ne gerek var Bokanın yedek stoperini getirmeye bulmak için uğraşmak lazım adamı

Kiralık transferi için 2-3 milyon istediler diye haberler dolaşıyor. Yarım sezonluk bir oyuncuya bu kadar para verilmez. Bonservisiyle de en az 8-10 milyona patlardı bu transfer. Devre arası 8-10 milyon vereceğimize, sezon sonu daha iyilerini biraz daha ucuza alabiliriz. Bence doğru yaptık.

orası öyle ama sırf transfer yapmak için de gidip stoper almak yanlış oldu. onun yerine hücuma yabancı bi oyuncu almak için şansımızı denerdik bu kısıtlı zamanda

rano niye olmadı acaba ? ulan ne güzel salih hariç iyi bi transfer dönemi geçirdik derken yine son gün kazığını yiyecez gibi. yıllardır aldığımız çoğu son gün transferi rezil çıktı.

Sezonun tümünde oynayamayacak kiralık bi adama yarım dönem 1.3m€ vermek saçmalıktı zaten boşver.

bi de düşün ilerde iyi bi forvetin oynadığını. katliam olurdu

Evet Burak çok formsuz.Bugün 2 gol kaçırdı,bi de melonun golünü çıkarttı..

Drogba biraz vurdumduymaz.Umut bu aralar hiç işe yaramıyor.

Forvette ciddi sıkıntılarımız var.

Chelsea maçında forvetlere çok iş düşecek.Çünkü Chelsea,Meloyu SNeijder'i bu kadar boş asla bırakmaz.

Varsa yoksa Burak,Drogba.

Bugünkü taktiği de çözemedim ben.Yani defansif yönden.Semih mi stoper,Ceyhun mu,Baltamı,bekler kim,noldu la bugün :D

Takım aslında 3 net pozisyon da verdi,ama anlamadım çok iyiydik ya.

Olan su belli ki. Bizimkiler Ranocchia'yi bitirdik zannettiler. Her konuda anlasilmisti, Pazartesi gelip imza atacakti, o guvenle Dany'i de kiraladilar. Son anda Ranocchia yatti, bunlar da panik halinde Mancini'ye verdikleri stoper sozunu tutmus olmak icin alel acele bu adami buldular.

Zaten tweetlerine bakarsan belli ki o da saskin. Bir anda hic beklemedigi boyle buyuk bir teklif gelmis "topla bavullarini, yarin Galatasaray'la imza atmaya gidiyorsun" demisler, adam ne diyecegini sasirmis heyecandan.

Sanırım, özellikle de bizim takip edemediğimiz bi adamı getirdiler. Hemen tepki çekmemek için..

Mnacini burdissoyu istemiyor ki bugünkü açıkalamalarından da bunu çok net belli etti yine menajer kazığı VAY ARKADAŞ yiye yiye bitiremediler !

Chelsea maçında forvetlere çok iş düşecek.Çünkü Chelsea,Meloyu SNeijder'i bu kadar boş asla bırakmaz.

Bugünkü taktiği de çözemedim ben.Yani defansif yönden.Semih mi stoper,Ceyhun mu,Baltamı,bekler kim,noldu la bugün :D

Stoperler SOS verdi. Muslera net 2 pozisyon çıkardı zaten, bizim ceza sahasına bombayı yolla sonra izle..

takım 4 lü savunma oynadı ama ceyhunu önlerinde çakılı şekilde oynattı önliberoda onun sayesinde de melo rahat oynadı ve coştu :)

takım 4 lü savunma oynadı ama ceyhunu önlerinde çakılı şekilde oynattı önliberoda onun sayesinde de melo rahat oynadı ve coştu :)

Sabri solbek sol açık karışımı takıldı.

Adam hayatında ilk defa sol oynadı,onda da rakibe yapmadığını bırakmadı.

Sabri bile beni şaşırttıysa,denecek laf yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt