Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'uz 11 olmaz.Sevmeyebilirsiniz,performansını beğenemeyebilirsiniz ama öyle hemen silemezsiniz.Selçuk herzaman bu takımda olmalı ve olacaktır da.

1. 365G24S ‏@365G24Scom10 dk.

Galatasaray her ihtimale karşın Dany'yi hala Antep'e yollamadı. Ama Ranocchia transferi şu saatlerde olumlu ilerliyor

2. 365G24S ‏@365G24Scom14 dk.

Astori'yi kulübü Cagliari bırakmıyor. Ranocchia 2 milyon euroluk maaşında indirim yaptı.

3. 365G24S ‏@365G24Scom14 dk.

Galatasaray transferde son hamlesini yaptı. Interli Ranocchia şu an Astori'nin bir adım önüne geçti. İtalya'dan haber bekleniyor

Bu TFF'nin sitesi biraz karışık.Mesela Stoch'la Elmander hala fenerde ve bizde görünüyor.Amrabat'ın işleminin bitip bitmediği belli olmuyor yani.Yurt dışına transfer diye bir şey belirtmemişler.

muslera

koray-semih-astori-telles

melo-selçuk-guarin

sneijder

burak-drogba

Riera simdi futbolu birakti mi ? :D Takimsiz oldugu icin transfer dönemi disinda da transfer olabiliyor mu?

Borussia Dortmund, Partizan forması giyen orta saha oyuncusu Milos Jojic'i kadrosuna kattı.

Bu kim?

Hic yakistiramadim Arsenal ve Wenger'e. Källstrom'un isimi bir Anadolu kulübü (sanirim Karabük'tü) ile geciyordu.

Klose'yi de alıyorlarmış.

Wenger gençlerin yanına tecrübeli oyuncuları yerleştirmeye çalışıyor demek ki.

guarinle ilgili son dklara hazır olun.

tumblr_mblodfseZ11rwbeyfo1_500.jpg

Moyes transferi kapattıklarını açıklamış.

Guarin için bir rakip daha eksildi, adım adım bir cisim yaklaşıyor :D

Nuri açıklamalarında Koray sağ bek de oynayabiliyor demiş. Koray sağ bekte Salih'ten her türlü daha çok iş yapar gibime geliyor.

Transfer değil araba yarisi yapiyoruz sanki her dakika biri öne geçiyor

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

guarinle ilgili haberleri takip edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt