Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu mesaj çok iyiymiş ya :D

ok.gif
mdereli - 03.02.2014 05:00

bos.gif

7 puan fark elbette güzel ama düşündüren konu şu takım bariz düşüşte. Üzerine sakatlık sorunu eklendi. Maalesef fikstür çok zor. Rakipte son maçı izlemedim ama çıkışta ve gazı almış görünüyor. Geçmişte bu tür travmaları yaşamış biri olarak durumu tehlikeli görüyorum. 28. hafta GS maçına kadar minimum bu 7 puan fark korunmazsa oradan bence çıkamayız. GS yarıştan kafaca kopsa çok iyi olacaktı. Gönlüm takım Sivas Kasımpaşa süpürecek diyor ama görüntü çok öyle değil. Takım hiç bir deplasmanı rahat kazanacak bir görüntü vermiyor. GS deplasman kazanmaya başlarsa çök büyük ihtimal şampiyonluk gider 1-2 sene de 10 puandan geldik aldık muhabbeti dinleriz. Fener mi yapar? İşin ilginç tarafı GS bu tür durumlarda hiç düşmüyor. Mesela bizim yerimizde 10 puan önde olsalardı lig konuşulmazdı bile. Son hafta şampiyonluk vermezler ve en önemlisi derbi aldıkları zaman Kupa getiriyorlar. Bizim bir sürü derbi galibiyetimiz var kupa yok. Gerçekten bu taraftar bunları hakketmiyor. Adamların iyi gün dostu taraftarları sürekli mutlu mesut. Fenerbahçeli olmak zor iş.

Burdisso hakinda ufak bi analiz yazabilen var mı?

* LG G2 Tapatalk *

Top bizdeyken oyuna pek fazla katkisi olmayan bir stoper tipinde (teknigi zayif), diger Arjantinli stoperler gibi, ama agresif ve sert stoper..

Onu bunu birakin da, aksam City - Chelsea maci kacmaz.

Normalde City paramparca etmeli bu capsizlari ama, Mourinho 0-0´a kitleyebilir herzamanki gibi.

Saglam mac olacak.

Şimdi bunu yazmaya girdim, yazılmışını gördüm, yazmaktan vazgeçtim.City parçalayacak ama, söyleyim.Ama belli de olmaz tabi.

Beyler dany defansını önde kuran her takımın kadrosunda bulunması gereken bir stoper tipidir. Fatih hocanın sistemine uyum sağlamıştır. 3. Stoper olarak alınmış ancak ujfa 'nin sakatlığından sonra ilk 11 oyuncusu olmuştur. Bonservisi biraz fazla olsa da yıllık ücreti düşüktür. Görev yaptığı dönemde takım şampiyon olmuştur. Allah aşkına daha ne istiyoruz danyden anlamadim.

Bizim asıl problemimiz defansa çare olsun diye 6 milyon bonservisle alınan ve hiçbir fayda göstermeyen chedjou olmalıdır.

Son olarak şunu söyleyeyim eğer dany antepten değil lille den gelmiş olsaydı hiç bir şekilde şu anki kadar elestirilmezdi.

Kendi adıma ifade ediyorum, dany ayağında top tutmayip basit oynadığı sürece avrupanın büyük liglerinde oynayabilecek kalitede bir oyuncudur. Bjk de başarılı olacağına adım kadar eminim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany kadar chedjou eleştiri topladı burda. Oda lille den gelmiş. Yazdıklarènıda katılamıyorum ama bu konuyu tartışmak da istemiyorum. Fikir fikirdir saygı duyuyorum görüşüne. Lilli õrneği vermişdinde ona c o tuhafıma gitti sadece.

Beyler dany defansını önde kuran her takımın kadrosunda bulunması gereken bir stoper tipidir. Fatih hocanın sistemine uyum sağlamıştır. 3. Stoper olarak alınmış ancak ujfa 'nin sakatlığından sonra ilk 11 oyuncusu olmuştur. Bonservisi biraz fazla olsa da yıllık ücreti düşüktür. Görev yaptığı dönemde takım şampiyon olmuştur. Allah aşkına daha ne istiyoruz danyden anlamadim.

Bizim asıl problemimiz defansa çare olsun diye 6 milyon bonservisle alınan ve hiçbir fayda göstermeyen chedjou olmalıdır.

Son olarak şunu söyleyeyim eğer dany antepten değil lille den gelmiş olsaydı hiç bir şekilde şu anki kadar elestirilmezdi.

Kendi adıma ifade ediyorum, dany ayağında top tutmayip basit oynadığı sürece avrupanın büyük liglerinde oynayabilecek kalitede bir oyuncudur. Bjk de başarılı olacağına adım kadar eminim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görüntüyü bulmam imkansız şu an ama bahsedeyim. Madrid maçında ceza sahasında Di Maria topla buluştu. Bu kaleyle top arasında duracağına Di Maria'nın arkasından topu kapmak için hamleler yapmaya başladı. Kale-Top-Di Maria-Dany şeklinde bir sıralama oldu yani. Sonuç olarak tam bir amatör. Kafası basmıyor maalesef ve bu yüzden değil Galatasaray, Gaziantep'e kadar yükselmesi bile başarı onun için. O da fiziksel olarak çok iyi olmasından dolayı. (hız, güç)

Burdisso 11/12'de Arsenal of Sarandí'de oynarken ligin en iyi stoperlerinden olarak gösteriliyormuş Boca'da tutmamış. Bizde yeniden çıkışa geçer umarım.

Çok güzel bir tablo paylaşmak istedim..

Bfj63X5IAAATUEb.jpg

Çok güzel bir tablo . Gelecek senenin transfer politikasını özetlemiş resmen . Aslında çok alternatifli kadromuz var . Ama seneye daha da güçlenmek lazım . Bunun için de öncelik olarak çöplerden temizlenmemiz lazım . Sabri,Hamit,Umut,Aydın,Hakan,Yekta bunların acilen gitmesi lazım eğer seneye iyi bir sezon geçirmek istiyorsak . Yerlerine de Eren Derdiyok,Erdin Demir,Tolgay Arslan,Ömer Toprak + Siyahi bir forvet gelirse (Balotelli gibi) o zaman müthiş bir takım kurarız . Hem genç hem başarıya aç oyunculardan kurulu bir takım Şampiyonlar Liginde her zaman başarılı olur . Başımızda da Roberto Mancini gibi bir antrenörümüz ve Dünyanın kıskandığı 30 milyon taraftarımız var .

Sezon sonu Burak piyasasını kaybetmemişken,çok iyi paraya okutmalıyız.

Chedjou fransaya geri satılmalı.Yeri Vidic ile doldurulmalı.

Umut,daha iyisi bulunursa o da satılabilir.

Drogba zaten yolcu..

Sezon sonunda forvet hattına Pato-Muhammet demir,1 de yerli oyuncu bulduk mu,bu takım şampiyonlar ligine hazırdır.

Her yıl üstüne koyarak.Böyle devam ünal başgan..

Son dakika Muhammed Demir transferi gerçekleşsin , yardım et Allah ım

Canerin de sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş.Onunla sözleşme imzalayıp beşiktaşa kiraya verelim.

Amaç feneri güçsüzleştirmek.

Azize de eskiden yapmıyormuydu bunu bize? :D

Kupada alternatif kadroyla mücadele edebilecegimiz 2 mac kaldi. Yari final ve finali ciddiye almaliyiz.

Eger Lucas Ontivero fazla sans bulamayacaksa, ki oynadigimiz sistem ve kontenjan itibariyle zor görünüyor, kiralanmasi faydali olabilirdi.

Erciyes, Akhisar gibi takimlara gidebilirdi mesela. Erciyes´e kimi versen kabul edecek durumda zaten.

CL listesine de ekleyemiyoruz zaten. Tribünde heba olmasin cocuk.

Emrah Bassan gelir TSI 23.00 de insallah :encouragement:

Sezon sonu Burak piyasasını kaybetmemişken,çok iyi paraya okutmalıyız.

Chedjou fransaya geri satılmalı.Yeri Vidic ile doldurulmalı.

Umut,daha iyisi bulunursa o da satılabilir.

Drogba zaten yolcu..

Sezon sonunda forvet hattına Pato-Muhammet demir,1 de yerli oyuncu bulduk mu,bu takım şampiyonlar ligine hazırdır.

Her yıl üstüne koyarak.Böyle devam ünal başgan..

Yabancı sınırlamasının olduğu yerde Burak'ı satmak intihar olur. Ben de beğenmiyorum kendisini, orası ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt