Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senaryo yazıyorum...

Burdisso'dan Mancini memnun olmadı ve oyuncudan vazgeçilmek istendi. Ama adam İstanbul'a kadar geldi ve maaşından çok fedakarlık yaptığı için kiralamak zorunda kaldı. Mancini memnun olmadığı için son bir hamle ile Agger'e yöneldik. Ama yabancı sınırı olduğu için birinin gitmesi gerekiyordu. Gaziantep başkanı Dany'nin gitmemesinden rahatsız olduğu için Chedjou'nun gönderilmesi gündeme geldi. Şimdi Galatasaray Chedjou'yu gönderebilirse Agger + Burdisso alacak. Ama gönderemezse, Burdisso'ya ayıp edip ülkesine gönderecek ve Agger'i alacak.

Nasıl?

''yahya'nin önünde kaldı...yahya hareketlendi... içeride arif var, hakan var... yahya gir içeriye... giremiyor, bırakmadı adams... ooouuuv, çok sert, çok sert, çok sert yahya! neden yahya?''

Saglik kontrolunden mi geciyor simdi?

:rolleyes:

Muslera icin görüsmeler basladi ne zaman bitecek ? Ayni sekilde Endogan Adili icin olumlu olumsuz bir bildirim bekliyorum.

Senaryo yazıyorum...

Burdisso'dan Mancini memnun olmadı ve oyuncudan vazgeçilmek istendi. Ama adam İstanbul'a kadar geldi ve maaşından çok fedakarlık yaptığı için kiralamak zorunda kaldı. Mancini memnun olmadığı için son bir hamle ile Agger'e yöneldik. Ama yabancı sınırı olduğu için birinin gitmesi gerekiyordu. Gaziantep başkanı Dany'nin gitmemesinden rahatsız olduğu için Chedjou'nun gönderilmesi gündeme geldi. Şimdi Galatasaray Chedjou'yu gönderebilirse Agger + Burdisso alacak. Ama gönderemezse, Burdisso'ya ayıp edip ülkesine gönderecek ve Agger'i alacak.

Nasıl?

..... ve muhteşem sağ ayağınlan yapıştırdım :)

Agger nerden çıktı? Bir basket maçı izledik neler dönmüş forumda

Veysel ve Burdisso niye kap'ta yoklar? Veysel TFF'de bizde ama KAP'a bildirilmedi.

Burdisso olayinin olmasi zor gibi gozukuyor suan menajeri oyun oynuyormus bizimkilere onerilen bir baska isim varmis onunla gorusuyorlarmis. Oyle diyor twitter alemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt