Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler telefondan giriyorum ya Bi bakın benim de lisans çıkmış mı . Kap önemli değil

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

ne nöbetti ama 10 tane topçu alacaz desek dalga geçerdiniz herhalde :D

Ve bir transfer nöbetinin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kah sevindik, kah sitem ettik falan ama dile kolay 9 tane transferle kapattık bu nöbeti, Allah bereket versin :D Kaldı şunun şurasında son 2 saat, yavaştan toparlayalım arkadaşlar, son sözlerinizi alalım, kapatıyoruz artık :playful::playful:

Ulen arkadaş bu Burdisso sadece yabancı kontenjanını doldurmaz umarım. Nedense kötü oyuncu olduğunu düşünüyorum direkt 11'e koymasınlar.

Hayırlı olsun. Bu arada bu chelsea muthiş konter takımı olmuş. Arenada dikkat etmeliyiz. Hazardı 2 kişi ile kilitlemeliyiz. Sabri ve eboue en ideal kiñiler bence .

Bir transfer dönemini daha bitirdik. Bana göre olumluydu.

Aldığımız gençlerin hepsi müthiş katkı vermeyecek belki ama 2 tanesi bile çok faydalı olsa harika olur önümüzdeki seneler için.

Bu nöbeti kaçırmadığım iyi oldu.Sneijder-Drogba nöbeti kadar heyecanlı olmasa da yıllar sonra hem sol bekimize kavuştuk:DD hemde alternatifli bir kadro oluşturduk.

Yaz dönemini bu kadar hareketli geçmeyecek belkide.

Bende yazın askerde olacağım için pek bir şey kaçırmayacağım galiba.:rolleyes::rolleyes:

burdisso'yu hiç izlemedim ama iyi bir transfer olacakmış gibi hissediyorum. enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt