Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------Muslera------------------

Eboue----Chedj--Burdisso--Semih---Telles

----Sabri--.-----Melo--------Selcuk------

-----------------Sneijder-----------------

------------------Drogba-----------------

Arenadaki 2-0lik galibiyetten sonra, Stamford Bridge söylemi ciksak. 8 kisi defansa cekip Sabriyle Eboueye birlikte Hazardi kilitletiriz. :D

Karizma ama bu Burdisso :) Kaliteli bir yorum yapayim. Tam futbolcu fizigi var adamda :)

Burdisso iyi oynar, kötü oynar. Orasını bilemem. Bonservisi ve alacağı para yaklaşık 400 bin Euro. Bence neredeyse bedava. İyi iş çıkardık bence.

Rakiplerimiz böyle olsun yeterki. Adim adim büyüyecegiz.

Cikip oynayacagiz. CL kadromuz hic fena degil. Fark yaratacak oyuncularimiz var. Belli olmaz bu isler.

Elenirsek de canimiz sagolsun. 2 senedir bu seviyede mücadele ediyoruz. Gelecek sezonu düsünürüz.

Ama Aslanlara güveniyorum. Maca kadar biraz daha vites arttirirsak, basa bas mücadele ederiz.

Gecen sene de Mourinho´nun Real Madrid´iyle, Ronaldo´suyla mücadele ettik. Basimiz dik ayrildik

Ya elenilmeyecek takımda değil bence ama çok kontrolü oynamamız lazım. Bursa macındaki gibi yaparsak dağıtırlar. Schalke grup maclarında aynı hatayı yapmaşdı ayn city gibi. Juve deplasmanı gibi extrem olmasada 2 macıda o mentalite ile oynamalıyız bu chelseaye. Artık gerisi şansa kalmış.

Şaka maka devre arasında 18 milyon euro bonservis ödedik, umarım başkan ne yaptığını biliyordur :)

Fb,BJK,TS toplam 1,5 milyon harcadı

Umarım efsane bir 2011-2012 sezonundaki efsane transfer sezonu gibi bir dönem geçirmişizdir. :encouragement:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=szGn3h1c4qw[/media]

11573_683984971660201_1756304358_n.jpg

Sabri'nin İguanası ölmüş. Doğru mu :confused:

Koray Günter - 2,5

Salih Dursun - 2,5

Ontivero - 2

Çok fahiş fiyatlar bunlar , umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar.

Şaka maka devre arasında 18 milyon euro bonservis ödedik, umarım başkan ne yaptığını biliyordur :)

Fb,BJK,TS toplam 1,5 milyon harcadı

Beşiktaş neyse de Fenerbahçe'yi görürüm sezon bitince. Ellerinde 30 yaş üzeri bir sürü oyuncu var. Onlar da baya para harcayacak. Stoch ve Krasiç gelirse 11 yabancısı olacak. Daha yabancıları gönderme derdi olacak.

Kapanmadan son szolerimizi de soyleyek bari forvet bekliyodum o olmadı ama gencecik bir takımın temellerini attık bu cok daha iyi oldu,yillar sonra sol bek aldik hem de en iyisinden.Kalbini kırdığım biri olduysa affola hepiniz adamın dibisiniz Berat sen de çocuğun dibisin ÜNAL BAŞKAN ÖL DE ÖLELİM!

200 bin euroya alındığından demiştir birazda, biz 1.60'lık 2 çalım atan cocuğa 2 milyon euro veriyoruz malesef. Arap kulübü gibi olduk şaka maka :)

Valla biraz öyle olduk :) Ama şöyle bir gerçek var ki, bir malın fiyatını alıcı belirler. Yani biz Jones'u istesek bizden yine 2 milyon isterlerdi o kesin. Ama daha düşük profilli bir alıcı olunca 10'da 1'i fiyatına verebiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt