Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eme 1 sene düzenli oynaya bildi sadece A takımda oda play oflu sezozunda ki o sene şampionlukda ilk ciddi pro senesine göre muthişdi. Öyle yazıyorsunki sanki bu cocuk 30 yaşına dayamış 400 maca cıkmışda yerinde saymış. Kusuruma bakma ama büyük haksızlık ediyorsun taraftar olarak emreye.

Emre haksızlık etmiyorum.Kendini hiç geliştiremediğini,bu yönde hiçbir ışık vermediğini söylüyorum.

Kaç sezondur Galatasaray forması giyiyor?Ne kadar katkı yaptı?Sorulması gereken soru bu..

Son 3 maçtır biraz kıpırdanıyor.Umarım kesilmez.

hani ya bugün birsürü gelişme olacaktı ben küçük şikecilerin maçına bakıyorum geldiğimde doldurum burayı gelişme ve duyumla

Sezon sonu drogba'nın kesinlikle gitmesi lazım ve edin dzeko'yu almamız lazım

Tam bizlik forvet

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z045rWspzMI[/media]

Imkansiz artik, adam gecen sezon yedekken simdi banko oynuyor her mac.

Sezon sonu drogba'nın kesinlikle gitmesi lazım ve edin dzeko'yu almamız lazım

Tam bizlik forvet

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Z045rWspzMI[/media]

telles de cruziero yu tutuyormuş .. gönderelim..

yeminle bir garipsiniz arkadaş. adamın tuttuğu kulübe bakıp mı transfer yapacağız şimdi. adam en kötü 7 yaşında takım tutmaya başlamıştır. ileride şu takımda oynayacağım diye düşünüp takım mı tutacak çocuk.

Gençleşme işine girmişken :D

Enes Ünal-16-Bursaspor

Cenk Tosun-22-G.Antepspor

Ozan Tufan-18

falan bunlara da mı sulansak acaba.

Nasıl olsa takım kreşe döndü bir kere.

NTV: Fulham, kadrosunu Olympiakos'tan golcü futbolcu Kostas Mitroglou ile güçlendirdi.

6 Ay kiralik,satin alma opsiyonu yok. Demek ki Sezon Sonunda daha iyi bir Stoper alicagiz.

Kim istemezki. Adamda takip bitiricilik 10 numara 5 yıldız.

Umarım fulhamda tek sezon kalır da,sonrasında Tot Everton tarzı 1 üst basamaktaki takımlardan birine geçer.

Göstereceği performansla doğru orantılı olarak daha da üst seviye takımlar olabilir. Açıkçası Chelsea hamlesi bekliyorum seneye...

Reis,adam iyi golcü hakkaten.

Ama Premier ligde tutunması için ona 1-2 yıl vermemiz lazım.Alıştıktan sonra akar artık,kimse tutamaz onu.

Aynen..

Bu arada bunu söylememin sebebi Chelsea'nin transfer politikası. "Bir deneyelim bakarsın tutar" mantığı yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt