Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sene sonu pato gelir,balotelli adam olsa keşke

Pato'nun bacağı 2.maçtan eline verirler bizim ligde. Pato iyi ama çok çıtkırıldım çok sık sakatlanma potansiyeli de var.

Bizim lige psikopat adam lazım bana kalsa eğer zamanı 3 SENE ÖNCESİNE DÖNDÜRÜP SABİTLEYEBİLSEK VE PARA SIKINTISI OLMASA

Felipe Melo

Tomas Ujfalusi

Mario Balotelli

Engin Baytar

li kadro yaparım ben TD olsam.

Sezon sonu yabanci santrafor adaylarimiz (imkansiz olmayan) :

Pato

Doumbia

Benteke

Gabbiadini

Leandro Damiao

Lacazette

yakinda 36 olacak.

Adam iyi birisi fakat kondisyon sorunlari belli.

Aynen hizmetleri oldu,daha da olacaktır sene sonuna kadar ama seneye bizle olmamalı bence.Burak da yabancı sınırı varken gitmemeli.Cenk'i falan alırsak belki satılabilir.

Sezon sonu yabanci santrafor adaylarimiz (imkansiz olmayan) :

Pato

Doumbia

Benteke

Gabbiadini

Leandro Damiao

Lacazette

Doumbia iyi gider ama sürekli sakat, Damiao yerinde saydı ve pahalı olur, Lacazette'i yar etmezler, Pato 2.maç bacak gider, Gabbidiani yetmez.

Pato ve Doumbia sürekli sakat kaliyor, bence degmez.

Alirsak Gabbiadini gibi oyuncuyu almak lazim.

patonun 2.maçta bacağı gider diyenler hiç mi Brezilya ligi maçlarını izlemiyorlar.

O ligde de futbolun çok yumuşak oynandığı söylenemez.Hem sert hem de süratli oynuyorlar.

Sakatlanma muhabbetini geçin yani.

Burak gitmesin yahu o kadar kızıyoruz ediyoruzda o olmayınca gol atamıyoruz acı ama gerçek ha illa giderse yerine onun kadar iyi yerli getiremezsin öyle cenk tosun,muhammet, kaldıramazlar burayı

*Rafael Toloi resmen AS Roma da. (5.5 milyon euro)

*Valmir Berisha (lakabi Yeni Ibrahimovic) i da az sonra aciklamak istiyorlar ( AS Roma)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt