Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
İyi ki Bruma'nın lisansı çıktı Antep'le.Yoksa Antep vazgeçerdi kiralamaktan Dany'i bjk'ye verdik diye.![]()
verdikmiki kesin bjkye ?
öylese stoper hayirli olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi ki Bruma'nın lisansı çıktı Antep'le.Yoksa Antep vazgeçerdi kiralamaktan Dany'i bjk'ye verdik diye.![]()
Hayır öyle bir söylenti çıkmıştı ya ondan sordum.
Bu arada Eboue dışındaki tüm oyuncularımızın lisanslarında AB ülkelerinden aldığı pasaportlar kullanılmış.
Acaba bir gelişme olabilir mi.
Oyuncu Arama TFF
ARka ismi sakincaliD
Herkes gitti bir Sabri gitmedi arkadaş.Bu adamın arkasında kim var acaba bu kadar güçlü.?
verdikmiki kesin bjkye ?
öylese stoper hayirli olsun.
Çocuk almanya u 21 takımında 18 kez forma giymiş.
Galatasaray'da altyapıdan geldiysen,hayata 3-0 önde başlarsın.Sendeki torpil kimsede olmaz.
Herkes gitti bir Sabri gitmedi arkadaş.Bu adamın arkasında kim var acaba bu kadar güçlü.?
Beşiktaş Dany'nin neyini beğenmiyor la sanki Vidicle oynuyorlar sanırsın.
Bence başka şeyler var.
Herkesi alıyolar,şu çocuğu da alsalardı keşke.Geçen izledim,rakibi çalım manyağı yaptı.akıyor çocuk,hem de kafa yukarda,topa bakarak değil.
Yunus Malli - Player profile - transfermarkt.com
Size inat Burak'la ömür boyu sözlesme yapip 3.5 milyon garanti para verelim istiyorum adama..!
doğru torpili çok büyük yerden. arkasaında kim var diye sormuşsun söyleyeyim: TARAFTAR...