Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mancini saatlerce oyuncu izlemiş,ontiveroyu beğenmiş.verilen paraya saçma deme hakkı yok kimsenin.

Ya zaten kimse kötü olsun demiyor inşallah messi çıkar da ilerde benim mesajı alıntı yapıp gülerler benim derdim takımim zaten ama ben bedava falan bile içim sinmedi bir de para ile almışız hem de bu adam kendi takiminda bile sonradan oyuna giren bir adam neyse umarım yanılırim

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2 ml deneme tahtası olmuş adama çok para

Gezmediği yer kalmamış floryada Petrolmü cıktı

4 hafta denenmiş ve beğenilmiş.Mancini'nin ekibi ve kendi scout ekibinin oynayıyla Ontivero gelmiştir.Vardır bir bildikleri.

Onlar gitti artık diyorum işte. Sözleşmesi bizde olmayan adamın lisansı bizde durmaz sözleşmeyle beraber iptal edilir. Öyle olsaydı sattığın adamı diğer takım lisans çıkarana kadar oynatabilirdin.

Gittiklerini ben de biliyorum ama prosedür gibi bir şey benim dediğim.

Bu adama verılen para ıle üstüne salıh in parası ne oyuncu alınırdı

Gittiklerini ben de biliyorum ama prosedür gibi bir şey benim dediğim.

Sanmıyorum öyle birşey olacağını. Riera'nın sözleşmesinin fesh edilmesinden bir farkı yok yani diğer oyuncuların gidişinin. Riera kendine takım bulana kadar lisansı bizde kalırdı öyle birşey olsa.

Başka bir örnek verin artık.Her transferi Hulk'la kıyaslamayın.Mesela Kagawa ile kıyaslayın.

Çok basit bir ornek neden vermiyim. Ayni şey kagawa hulk fark etmez. Ya genç oyuncu istemeye eksiniz yada alininca neden para verildi.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiltere ve İtalya gibi dünya futbol piyasasını belirleyen liglerde çalışmış Mancini bilir kim ne kadar eder...Özellikle yabancı oyuncuyu

Bizim takim neden Hulklari bulamaz dersiniz Ontiveroya 2m verilince altında bir şey ararsiniz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatan var.Önce 2 milyon euro değil en fazla 100 bin euro olmalı.Ayrıca fm de dahi profili olmamalı ve çok bilinmeyen bir ligden gelmeli.Misal moğolistan 2.ligi gibi...

Yav Bruma'ya 10m€ veren takımız 2m€ vermişiz çok değil ki adamda gelecek gördülerse.

BfLftF6CEAAgfou.png:large
iyi mi fme göre ..ben hiç oynamadım fm...twitterdan buldum resmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt