Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SD: "Madem federasyon olarak küfüre çok duyarlısınız, neden daha önce küfürden ceza verdiğiniz insanlar şu anda TFF'nin üst makamlarında yöneticilik yapıyor" gibi bişey dedi.

dany'den olsa olsa forvet olur

son macta ufuk'a attigi calimlari burak bile atamiyor rakip kalecilere

1002369_726825344008510_1291623945_n.jpg

Son transferlerden sonra takımımız :D

Özer Hurmacı , 2010-11 sezonu ile ilgili "O zamanki başkanımızın neler yaptığını kamuoyundan öğrendik."

SEDAT DOĞAN : Cezalı maçlarda Kadın ve çocukların stada alınması,Kadınlarımız ve çocuklarımıza hakarettir. Kadınlarımız çocuklarımızın Stada girmeleri ceza mıdır?

Tarihi bir söz.

Osmanlıcı ve sözde kadın erkek eşitliği getiren kafalara sert bir gönderme.

Öylemi san bi haber vereyim ozaman

Sezon sonu yeniden şeçime gidiliyor

Ali dürüst apdülrahim albayrak tekrar listede

ÇoK iyi yönetici yok maalesef

Demiroren'in yaptirdigi haberi bana anlatmana gerek yok. Buna inanman bile komik. Daha once 2 kere yaptilar bu haberi 2 kere yalanlandi. Baskanla S.Dogan arasinda problem yok.

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_17 Ara

Ah canım şimdi de kendi gazetenden aklın sıra bana operasyon yaptırıyorsun. O kadar mı korktun. Korkma eceline faydası yok!

Yalan haberlerinizi kimse yemiyor artık! Dün niye apar topar çıktınız tv lere onu anlatın önce.

Ibrahim Seten de emir kulu ne yapsın benim kardeşim. Kendi yazmaz Yalımcanın ismiyle koyar haberi. Problem yok devam

Daha once buna bir benzer haberi, Sedat Dogan sizinle gorusecegiz dedikten 2 gun sonra yapmislardi.

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_14 Ara

Guleguletff# siz gidene kadar mücadele https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18741.php…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt