Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
ne dedi
Kufurden ceza verdiginiz adamlari nasil ust makamlara getirdiginizide anlatsaniza bu kadar hassassaniz dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne dedi
Demiroren'in yaptirdigi haberi bana anlatmana gerek yok. Buna inanman bile komik. Daha once 2 kere yaptilar bu haberi 2 kere yalanlandi. Baskanla S.Dogan arasinda problem yok.
Sedat Dogan @SedatDogan_17 Ara
Ah canım şimdi de kendi gazetenden aklın sıra bana operasyon yaptırıyorsun. O kadar mı korktun. Korkma eceline faydası yok!
Yalan haberlerinizi kimse yemiyor artık! Dün niye apar topar çıktınız tv lere onu anlatın önce.
Ibrahim Seten de emir kulu ne yapsın benim kardeşim. Kendi yazmaz Yalımcanın ismiyle koyar haberi. Problem yok devam
Daha once buna bir benzer haberi, Sedat Dogan sizinle gorusecegiz dedikten 2 gun sonra yapmislardi.
Sedat Dogan @SedatDogan_14 Ara
Guleguletff# siz gidene kadar mücadele https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18741.php…
sedat dogan iyi konusuyor ama laf soktugu sahislar ne yazik ki gstv'yi takip etmiyorlar
bu konusmalari diger kanallarda da yapmali
Sedat Dogan TFF Baskani olsun en iyisi, bi onun kafasi calisiyor![]()
Küfür etsin kesin göreve gelır
sedat dogan iyi konusuyor ama laf soktugu sahislar ne yazik ki gstv'yi takip etmiyorlar
bu konusmalari diger kanallarda da yapmali
Ontivero - Adini bile ilk defa duydum. Yabanci siniri varken oynamaz.
Salih - Vasat bir futbolcu.
Koray - Daha profesyonel olarak bir dakika bile seyretmedik. Dortmund'un alt yapisindan yetismis bir oyuncu, güvenmek istiyorum. Semih bile Kartalspor'dan geldi bize.
Oguzhan - Manisa'da bile oynamayan bir futbolcu.
Umut - Fena bir oyuncuya benzemiyor, iyi bir yedek olur.
Hajrovic - Bir sürü yabanci oyuncu varken ve stoper hatta Guarin ismi gecerken Hajrovic biraz zor forma giyer, yerli olmazsa kötü transfer demistik.
Telles - Ciddi para verdik ve 3-4 sene sonra bi sol bekimiz oldu. Banko ilk 11 oynar.
Söyle baktigimiz zaman Telles ve gelirse stoper disinda ilk 11 falan oynayacak adam göremiyorum kadroda. Bruma sakatlanmasa mükemmel olurdu. Eboue'yi de sene sonu beklemeden gönderseydik daha iyidi.
Sedat doğan anca konuşur başka bisey yaptığını görmedim
Ali dürüst gibi yönetici olacak tuttuğunu koparan
Yeni yetmeler pek bilmez ama
Bu arada hiç sevmediğim Emre Çolak,bikaç maçtır gözüme iyi görünmeye başladı.
Böyle devam edersen,Anadolunun bi kulübünde soluğu alırsın mı dediler acep?
Ültimatom verildiyse eğer,baya etkili olmuş gibi.Böyle oynasın,can feda.
Geliştirsin kendini,oyunu sahiplensin,artık bi futbolcu olsun.Olsun artık.
Kanalturk'e cikiyorlardi yayindan kalkti, Telegol'de yok.
Beyaz TV'yi kulup.
Cikacak kanal yok maalesef, cunku AKP TV( Beyaz TV, TRT) haric diger spor kanallarindaki programlar bitiyor.
emre colak zaten iyi futbolcu, sorunu cogu futbolculardaki gibi ÖZGÜVEN!