Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba yerine gelmesini istedigim bi oyuncu transfer yapmis yine.Lacina Traore dedik Monaco aldi Rondon dedik simdi 20 milyona Zenit almis.Cok iyi topcu Drogba yerine cuk otururdu ,uzun yillar forvet aramazdik.

JOSÉ SALOMÓN RONDÓN

s_80197_2698_2013_07_30_1.jpg

© Getty Images

Vatandaki isim:José Salomón Rondón Giménez

Doğum tarihi:16.09.1989

Doğduğu il:Caracas

Boyut:1,86

Uyruk: Venezuela

Pozisyon:Forvet - Santrafor

Ayak:sağ ayak

Piyasa değeri:11.000.000 €

26.000.000 TL

Oyuncu danışmanı:ProSoccer24

Maclari izleme o zaman. Emre su son maclarda cok iyi oynuyor.

Cümlelerim ya yarım okunuyor,ya da sadece görülmek istenen yerler görülüyor.

Orada 3 maç önce ibaresi koymuşum.Neden koymuşum bir düşünün?

Demekki 3 maçtır Emre Ç'nin birşeyler yapmaya çalıştığını görmüşüm.

Maçları izleme,sen bu takımı tutma,sen git feneri tut,kuşmusun tabirlerini bırakın artık.

Ciddi bir tartışma içerisine giremiyorsunuz bile,hakaret emir kipleri vb.şeyler.

Yakışmıyor bu taraftara,bu forum üyelerine.

Bizlerin forumun müdavimleriyiz.

Şu forumda 6 yılı devirdik.Hoş değil bu tabirler.Lütfen..

Ali Dürüst hic konusmuyordu bukadar. Bi kac demeci vardi sadece, ama fazla bastirmiyordu.

Mübarek Sedat Dogan cezalar yedigi halde dir dir dir dir.. Kaynana gibi ayni. Susmak bilmiyor geveze adam, heryerde salliyo konusuyo valla ya helal

Cümlelerim ya yarım okunuyor,ya da sadece görülmek istenen yerler görülüyor.

Orada 3 maç önce ibaresi koymuşum.Neden koymuşum bir düşünün?

Demekki 3 maçtır Emre Ç'nin birşeyler yapmaya çalıştığını görmüşüm.

Maçları izleme,sen bu takımı tutma,sen git feneri tut,kuşmusun tabirlerini bırakın artık.

Ciddi bir tartışma içerisine giremiyorsunuz bile,hakaret emir kipleri vb.şeyler.

Yakışmıyor bu taraftara,bu forum üyelerine.

Bizlerin forumun müdavimleriyiz.

Şu forumda 6 yılı devirdik.Hoş değil bu tabirler.Lütfen..

3 mac onceside iyi oynuyordu. Mancini geldiginden beri toparliyor Emre ki kendisini sevmem. Haksizlik etmissin bence. Tembel filan ama cikis yakaladi. Ayrica hakaret filan etmedim. Alingan olmana gerek yok bu kadar.

guarin son haberlere göre interde kalacakmış..sene sonu nasriyi alırız bizde.

Ben öyle olduğunu düşünmüyorum.

Futbolcu yetenekleri basamak basamaktır.Bazı özellikler doğuştan gelir,bazıları ise çalışarak kazanılır.

Arda 10 üzerinden 7-8 seviye yeteneklidir.

Emre Ç 10 üzerinden 5 seviye yeteneklidir.

Bu sebeple Arda'nın yükselişi daha çabuk ve kolay olmuştur.

5 lik Emre Ç, 8 lik Arda kadar çabalamadığı ve ortaya performans koymadığı için,hem yerinde saymış,hem de Avrupa tarafından 1 kez bile izlenmemiştir.

Arda ise kulüp tarihinin en yüksek bonservis ücretiyle İspanya'nın en iyi kulüplerinden birine transfer olmuş,A.Madrid'in değişmez oyuncusu olmuştur.

Katılmıyorum. Emre, Arda'dan çok potansiyelli bir çocuk. Arda'dan daha genç yaşta A takıma çıkmıştır, o fiziğine rağmen. Sadece beyinle ilgili problemleri var.

Drogba yerine gelmesini istedigim bi oyuncu transfer yapmis yine.Lacina Traore dedik Monaco aldi Rondon dedik simdi 20 milyona Zenit almis.Cok iyi topcu Drogba yerine cuk otururdu ,uzun yillar forvet aramazdik.

JOSÉ SALOMÓN RONDÓN

s_80197_2698_2013_07_30_1.jpg

© Getty Images

Vatandaki isim:José Salomón Rondón Giménez

Doğum tarihi:16.09.1989

Doğduğu il:Caracas

Boyut:1,86

Uyruk: Venezuela

Pozisyon:Forvet - Santrafor

Ayak:sağ ayak

Piyasa değeri:11.000.000 €

26.000.000 TL

Oyuncu danışmanı:ProSoccer24

Seneye yabancı sınırı olmasında derdimiz forvet bulmak olsun.

3 mac onceside iyi oynuyordu. Mancini geldiginden beri toparliyor Emre ki kendisini sevmem. Haksizlik etmissin bence. Tembel filan ama cikis yakaladi.

3 maç öncesi,sen iyi oynadığını düşünüyorsundur.

Bense hep yerinde saydığı kanaatindeyimdir.

Bu doğaldır.Fikir ayrılıkları elbet olacaktır.

3 maç öncesi iyi oynadığını düşünenler,sizin fikrinizi beğenir.

3 maç öncesi hiçbirşey oynamadığını düşünenler de benim fikrimi beğenir.

Beyin fırtınası iyidir,kaliteli tartışmalar tercihimdir.Çünkü insanların birbirinden öğreneceği o kadar çok şey vardır ki.

Emre'ye haksızlık ettiğimi düşünmüyorum.

Fikrim bu konuda sabit.Son 3 maçtır birşeyler yapmaya çalışıyor.Öncesi benim gözümde yok.Çünkü yok olan oydu,ben değil.

Beğenmesem de Dany kalsın,Telles'le Koray'a lisans çıkartalım yeter.Devre arası aceleyle yanlış transfer yapmayalım.Sene sonu geniş zaman varken alırız stoperi.Zaten asıl sorun hücumda.

Son gelen yabancılardan sonra takımda farklı tür vatandaşlıklara sahip oyuncularımızın sayısı da arttı. En çok vatandaşlık 2'şer ile Fildişi, Kamerun ve Brezilya'lı da. Bunun dışında 1 Uruguay, 1 Hollandalı, 1 Arjantinli, 1 Bosnalı/Isviçreli, olmak üzere 3 kıtadan (Avrupa, Afrika, G.Amerika) oyuncu var kadroda.

Yabancı oyuncular arasında 4'er futbolcu ile Afrika ve G.Amerika öne çıkarken, 2 tane de Avrupalı oyuncumuz var.

İtalyan olması muhtemel son stoper transferi sonrası bu durum 3 Avrupalı, 3 Afrikalı ve 4 G.Amerika'lı olacak şekilde değişebilir.

Kaynak : Alpay Asma :D

Ah bir de İspanyol kardeşimiz kalıp Chedjou gideydi iyiydi. :(

Katılmıyorum. Emre, Arda'dan çok potansiyelli bir çocuk. Arda'dan daha genç yaşta A takıma çıkmıştır, o fiziğine rağmen. Sadece beyinle ilgili problemleri var.

Emre'nin Arda'dan daha potansiyelli olduğunu asla düşünmüyorum.Arda Emre'yi her kulvarda top diye oynar.Bu çok net.

Emrenin mental ya da zihinsel problemleri vardır.Olabilir.

Ama bu demek değildir ki,maksimumunu sahaya yansıtmayacak.

Bir futbolcu düşünün,yıllardır yerinde sayan.Ne 1 adım ileri,ne de 1 adım geri.

Sabri'nin tayfası ne yazıkki böyle oluyor.üzgünüm ama gerçek bu.

Emre'nin Arda'dan daha potansiyelli olduğunu asla düşünmüyorum.Arda Emre'yi her kulvarda top diye oynar.Bu çok net.

Sabri'nin tayfası ne yazıkki böyle oluyor.üzgünüm ama gerçek bu.[/quote]

Katiliyorum.Bunlari nerden ögreniyor saniyorsunuz eeey degerli Galatasaray taraftari.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=14RIKhYmZjA[/media]

Sene sonu Arda'yı kaçırıp almak lazım. Fidye bedelini transferden düşeriz . :D

Şaka bir yana keşke mümkünatı olsa da alt yapıdan son 10 yılda çıkan yegane 3 ismi (Arda Turan, Semih Kaya, ve formunu sürdürmek kaydı ile Emre Çolak) izleyebilsek ilk 11 oynarken.

Katiliyorum.Bunlari nerden ögreniyor saniyorsunuz eeey degerli Galatasaray taraftari.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=14RIKhYmZjA[/media]

Onun sorunu özgüven degil. Kus beyni. Hakaret degil bu. Malesef öyle. Emre de iyi futbolcu olmak icin yetenek var ama bunu kullanmiyor iste.

Af edersin ama 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncudan bir pirlo beklemek ne kadar mantıklı? Emre düzenli oynarsa 3-4 sene icinde türkiyenin en iyi playmakeri ola bilir.

Potansiyelden bahsediyorsak ben Emre'yi bu takımda tek geçerim. Ama çalışma, kendini oyuna verme, hırs vs. dersen Arda açık ara öne geçer. Arda az şey yapar, ama yaptıklarını çok iyi yaptığı için başarılı oluyor. Emre ise çok yetenekli ve teknik bir oyuncu. Ama bunları geliştirmeye çalışmadı. "Ben oldum" havalarına kapıldı ve motoru rölantiye aldı. Bu yüzden de gelişimini tamamlayamadığı için hızlı düşüşe geçti. Hem fiziksel, hem mental olarak. Ben bu hususta kulüp yönetiminde de suç buluyorum. Şu 10 yıllık süreçte Arda gibi 8-10 futbolcu yetiştirebilmeliydik. UEFA'dan sonra bir dağıldık, yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt