Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'nin Arda'dan daha potansiyelli olduğunu asla düşünmüyorum.Arda Emre'yi her kulvarda top diye oynar.Bu çok net.

Emrenin mental ya da zihinsel problemleri vardır.Olabilir.

Ama bu demek değildir ki,maksimumunu sahaya yansıtmayacak.

Bir futbolcu düşünün,yıllardır yerinde sayan.Ne 1 adım ileri,ne de 1 adım geri.

Sabri'nin tayfası ne yazıkki böyle oluyor.üzgünüm ama gerçek bu.

Bu yoruma katılmıyorum.Sabri'nin tayfası Aydın,Balta falan.Emre başka bir jenerasyondan.Kendisi Semih ve Eray'la takılıyor.Bir de Sercan vardı. :)

Af edersin ama 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncudan bir pirlo beklemek ne kadar mantıklı? Emre düzenli oynarsa 3-4 sene icinde türkiyenin en iyi playmakeri ola bilir.

Ben nerede Pirlo olmasini yazmisim? Ben öyle bir sey demedim. Ben de diyorum Emre de yetenek mevcut. Ama kendini bir türlü gelistiremiyor, ayagi yere saglam basmiyor, kafasini futbola vermiyor. Umarim artik anlamistir bu takimda olmanin degerini. Son 3 macta gayet iyi bir performans sergiliyor. Bence birisi ona söylemistir, kendine ceki düzen ver, adam gibi calis , yoksa takimda kalamazsin diye.

Stoper konusunda gün içerisinde kayda değer gelişme oldu mu arkadaşlar?

Potansiyelden bahsediyorsak ben Emre'yi bu takımda tek geçerim. Ama çalışma, kendini oyuna verme, hırs vs. dersen Arda açık ara öne geçer. Arda az şey yapar, ama yaptıklarını çok iyi yaptığı için başarılı oluyor. Emre ise çok yetenekli ve teknik bir oyuncu. Ama bunları geliştirmeye çalışmadı. "Ben oldum" havalarına kapıldı ve motoru rölantiye aldı. Bu yüzden de gelişimini tamamlayamadığı için hızlı düşüşe geçti. Hem fiziksel, hem mental olarak. Ben bu hususta kulüp yönetiminde de suç buluyorum. Şu 10 yıllık süreçte Arda gibi 8-10 futbolcu yetiştirebilmeliydik. UEFA'dan sonra bir dağıldık, yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz.

Arda'nın teknik oyun okuma,ve tüm özellikleri Emre'den daha ileride olduğu için (benim görüşüm),yükselişi de çok daha kolay ve hızlı oldu.

Emre'nin Arda'dan daha fazlasını vermesi gerekiyordu.

Geriye dönüp,Arda'nın bize yaptığı katkılara bakıyorum,bir de Emre'nin.

Tarifsiz bir fark var arada.

Ha bu demek değildir ki emre'de potansiyel yok.Var ama kullanmıyor,kendini geliştirmiyor.

Sabri Aydın Abisinin izinden gidiyor.Son 3 maçta biraz kıpırdandı.Umarım artık yükselişe geçer.Yoksa diğer beslemeler gibi olursa,Mancini ona da acımaz diye düşünüyorum.

Katılmıyorum. Emre, Arda'dan çok potansiyelli bir çocuk. Arda'dan daha genç yaşta A takıma çıkmıştır, o fiziğine rağmen. Sadece beyinle ilgili problemleri var.

Beynini falan bilmemde trilyonuna iddaya girerim eme hicbir zaman arda duzeyinde bir futbolcu olmayacak

Katiliyorum.Bunlari nerden ögreniyor saniyorsunuz eeey degerli Galatasaray taraftari.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=14RIKhYmZjA[/media]

ufff abartmayin.. maç sirasinda sinirler bazen geriliyor.. bende normalde cok sakin birisiyim ama bazi hareketler veya pozisyonlar oluyor adama vurdugum da oluyor.. bu yas'nan alakali bence... Emre çolak kendisini daha gelistirecek.. Turkiyede ne yazikki oyuncular kendilerini cok gec gelistiriyor..

Bu yoruma katılmıyorum.Sabri'nin tayfası Aydın,Balta falan.Emre başka bir jenerasyondan.Kendisi Semih ve Eray'la takılıyor.Bir de Sercan vardı. :)

Faydasız beslemeler açısından söyledim.

katkı vermeyip lüks araçlara binenler kulübü..

Sabri Sercan Aydın Emre vb..

Alex'in Lisansi icin TFF denen zimbirti kurum, Gremio dan bir belge istemis. Yarin cikabilirmis Lisansi.

Stoper transferi konusunda da Astori üzerinde yogunlasmisiz. Ranocchia cok para istemis.

Pato'yu 12 milyon Euro'ya satısa cıkarmıs Corintinhas,at bi son dakika golü baskan))

Arda gibi oyuncu Türkiye den nasil cikti sasiyorum. bu gercekten bir mucize. Daha ilk macta kendini belli etmisti zaten. mesele teknik degil. teknik futbolcu cok Türkiyede. önemli olan dogru zamanda, dogru siddette dogru pasi verme ve dogru karar verebilme yetenegi. ayrica kendine güven de önemli. Arda ilk macinda dahi aldigi her topla rakibin üstüne üstüne gidiyordu, 2-3 kisiyi oyundan düsürüyordu. Selcuk Inan su yasinda daha hala 10 pasindan 8 i geri oynuyor. bir topu alip ileriye gidemiyor. Emre Colak keza yillardir adam akilli bir ara pas yapabildigini görmedim. sürekli 2-3 hareketi tekrarliyor. teknigi iyi seviyede ama öyle muhtesem bir teknigi de yok. olsa zaten cok farkli seyler görürdük.

Son 10 yılda alt yapıdan üst yapıya oynayabilir formda çıkıp da değerlendirebilen ve değerlendirilemeyen oyuncular :

Değerlendirebildiklerimiz

Arda Turan-27

Semih Kaya-22

Emre Çolak-22

Cafercan Aksu-27

Uğur Uçar-27

Uğur Demirok-25

Değerlendirmek için saçma yere zorladıklarımız

Sabri Sarıooğlu-29

Ferhat Öztorun-26

Aydın Yılmaz-26 (çok daha iyi olabilirdi, harcadı kendini)

diye gider bana göre.

Açıkçası adam gibi bir alt yapı-üst yapı koordinasyonu sağlayabilecek yapı kurulsa idi şu an

-------------------------------XXX--------------------------------

--Uğur----------Semih---------------XXX/Demirok----XXX-----------

-----------------XXX--------------XXX-----------------------------

--Aydın------------------Emre Çolak-----------------Arda------------

----------------------------XXX--------------------------------------

şeklinde bir kadromuz olabilirdi.

Bu isimlerin çoğu yetenek ve zeka olarak Avrupa'da bir çok takımın sahip olduğundan fazlasına sahip ama hepsi bu ülke topraklarında ki futbolcu yetiştirme konusunda ki gerilik ve mental kırılganlık (Aydın, Cafercan, Uğur gibiler) sebebi ile çok geride kaldılar.

Umarım Semih üzerine koyarak gelişmeye devam eder ve Emre Çolak'ta abisi Aydın'ın durumunu ibret alarak önünde son kalan 1-2 seneyi iyi değerlendirerek 11 için değişmez olmayı başarabilir.En azından 1-2 seneye Arda'da dönerse 3 tanesini 11 görürüz.

Bu Hikmet Karaman'ın konuşurken ki hareketleri bile Fatih TERİM yahu.Anlamadığım git Ferguson'a özen, Del Bosque'ye özen arkadaş sen niye geldin Terim'e özendin.Terim'in de bir karizması var ama hazır imitasyonunu yapmışken git en iyisininkini yap :(

Ben nerede Pirlo olmasini yazmisim? Ben öyle bir sey demedim. Ben de diyorum Emre de yetenek mevcut. Ama kendini bir türlü gelistiremiyor, ayagi yere saglam basmiyor, kafasini futbola vermiyor. Umarim artik anlamistir bu takimda olmanin degerini. Son 3 macta gayet iyi bir performans sergiliyor. Bence birisi ona söylemistir, kendine ceki düzen ver, adam gibi calis , yoksa takimda kalamazsin diye.

Pirlo örnekdi. Merkezde oynayan oyunculqrın yaşları ilerledikce daha iyi olurlar çünkü sahayı daha iyi okurlar zamanla. Emrede bu görüş visyon var ama daha çok yolu var. Teknik seviyesi muthiş birisi ama. (topla iliñkisi, pass tekniği). 22 yaşında henüz , daha yeni kafa olarak oturaklı olmaya başlıyor belkide. Sneijder 3-4 sene sonra gitiğinde emremiz var diye bileceğiz . Gerciği beklediğim gelişimi göstere bilirse onu türkiyede tutamayız kolay kolay. Fiziki gelişim ve mac tecrügesi istikrarlı çekilde tek ihtiyacı emrenim. Bu cocuğa bide niye salıyorsunuz bukadar karakter anlamında anlamadım. Sinema m kapatırdı? Gece hayatımı var? Disiplinsiz tafırları ile cezamı yedi ?Biraz sabretmek gerekir taraftar olqrak emrede. Çok iyi olacak bu cocuk

Evren Göz ‏@evrengoz 6 dk.

Alex Telles için Gremio'dan transferin detaylarına ilişkin evrak bekleniyor. TFF'ye ulaştıktan sonra lisans çıkarılacak.

Evren Göz ‏@evrengoz 6 dk.

Galatasaray, Telles'in lisansının yarın çıkarılmasını bekliyor. Çünkü Mancini, Telles'i ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

Evren Göz ‏@evrengoz 5 dk.

Telles'in lisansının yarın çıkarılması da mümkün. Haftasonu diye herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.

Evren Göz ‏@evrengoz 4 dk.

Brezilyalı futbolcu antrenmanda hazır göründü. Fiziksel durumu ve takımla uyumu gayet iyi. Kendisi de TT Arena'ya çıkmak istiyor.

1. Evren Göz ‏@evrengoz4 dk.

Brezilyalı futbolcu antrenmanda hazır göründü. Fiziksel durumu ve takımla uyumu gayet iyi. Kendisi de TT Arena'ya çıkmak istiyor.

2. Evren Göz ‏@evrengoz5 dk.

Telles'in lisansının yarın çıkarılması da mümkün. Haftasonu diye herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.

3. Evren Göz ‏@evrengoz6 dk.

Galatasaray, Telles'in lisansının yarın çıkarılmasını bekliyor. Çünkü Mancini, Telles'i ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

4. Evren Göz ‏@evrengoz7 dk.

Aynı zamanda Avrupa'da transferin son günü ve UEFA'nın lisans sisteminin bulunduğu sistemde arıza yaşandı, bu da önemli bir etken.

5. Evren Göz ‏@evrengoz8 dk.

Alex Telles için Gremio'dan transferin detaylarına ilişkin evrak bekleniyor. TFF'ye ulaştıktan sonra lisans çıkarılacak.

bizim stad en son ne zaman kapatıldı

kadın ve çocukların geldiğini hiç hatırlamıyorum

Bu arada kızanlar olacak belki ama bence şu an için yabancı transferi işini askıya alıp düşük maliyeti olan

Uğur Demirok-Akhisar Belediye

Veysel Sarı-Eskişehirspor

kadroya katılmalı. Dany de kadro da tutulmalı. Çok para harcadık biraz mantıklı işler yapmalıyız.

Sezon sonu uygun bir maliyet çıkarsa kanat için Samir Nasri veya ikna edilebilirse bonservissiz Menez transferi düşünülmeli.

Keza defans içinde kiralık işi uygun olmayacaksa dediğim gibi Uğur Demirok alınarak sene sonu Vidic'i kaçırmamalıyız.

Ben olsam

Sezon Sonu

Nemanja Vidic-Bonservissiz-ilk 11

Jeremy Menez-Bonservissiz veya Samir Nasri-12-13 Milyon Euro(son senesi ve satılacaklar listesinde olduğu için)-ilk 11

Mevlüt Erdinç- 3 Milyon Euro-rotasyon

Cenk Tosun-bonservissiz- rotasyon

Hakan Arıkan-Antalyaspor-tecrübeli kaleci kontenjanı

alınsa yeter.

Alex Telles'ten yeteri verim alınamazsa beklerden birine yabancı takviyesi yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt