Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya adam kapali kutu degilki 2 ay yakin antremana cikti mancini begendi ki aldik

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5nRUaEmzi5c[/media]

Müthis......Beyler....

Ontivero yerine şu çocuğa yatırım yapılamaz mıydı? Dorin Rotariu - Oyuncu profili - transfermarkt.com Takip etmeliyiz. Bana kalırsa en geç sezon sonu alınmalı. Bu arada Ontivero elimizde patlayacak diye düşünüyorum.

Şimdi sen gelecek vaadeden genç futbolcu konusunda ''BANA KALIRSA XXX ALINSIN'' ve ''ONTIVERO ELİMİZDE PATLAYACAK DİYE DÜŞÜNÜYORUM'' diyerek Galatasaray Teknik Ekibinden daha iyi bilgi toplama ve ya gözlem yeteneğine sahip olduğunu mu söylüyorsun ?

https://inciswf.com/1298717011.swf

Arkadaşlar ben hayatımda hiç FM, CM tarzı oyunlar oynamadım ve genç yetenek bulma konusunda hepinizden yeteneksizim. Dolayısı ile konuşmuyorum. Sizin (sürekli onu bunu alalım diyenler) de oynadığınız şey bir oyun. Bak ney ? OYUN ! Bu leş, bu çöp, bu çocuk çok iyi sene sonu alak, tarzı yorumlardan bence uzak durmalısınız. İtici oluyor zira.

edit: zira; Zira Nedir? Zira Anlamı ve Hakkında Bilgi

Vallah klavyesizlikden eksik harfler ortaya cıkıyor. Yazdığımıda kontroll etmiyorum her zaman...Kusuruma bakmayın:(

Fatih bazen valla senin ismini görünce okumadan geçiyorum, sonra merak ediyorum gene dönüp okuyorum :D ama harbi işkence oluyor. Sanal klavye kullansana Hacı'm.

ñ bu harfide nerden çıkarttıysan :D

Ontivero kalir mi yoksa kiralik gider mi?

* LG G2 Tapatalk *

Arda gibi oyuncu Türkiye den nasil cikti sasiyorum. bu gercekten bir mucize. Daha ilk macta kendini belli etmisti zaten. mesele teknik degil. teknik futbolcu cok Türkiyede. önemli olan dogru zamanda, dogru siddette dogru pasi verme ve dogru karar verebilme yetenegi. ayrica kendine güven de önemli. Arda ilk macinda dahi aldigi her topla rakibin üstüne üstüne gidiyordu, 2-3 kisiyi oyundan düsürüyordu. Selcuk Inan su yasinda daha hala 10 pasindan 8 i geri oynuyor. bir topu alip ileriye gidemiyor. Emre Colak keza yillardir adam akilli bir ara pas yapabildigini görmedim. sürekli 2-3 hareketi tekrarliyor. teknigi iyi seviyede ama öyle muhtesem bir teknigi de yok. olsa zaten cok farkli seyler görürdük.

Arda ile emre kıyaslanamaz bence. Çok farklı oyuncular. Emre tekniği farklı. Daha çok pass konusunda tekniği mefcut ama arda dar alanda da calım tekniğe sahip ve mefkileri farklı. Emre bence asla kanata potansiyelini sergileyemez. 10 numnara veya selcukun oynadığı mefkinin oyuncusu.

Arkadaşlar ben hayatımda hiç FM, CM tarzı oyunlar oynamadım ve genç yetenek bulma konusunda hepinizden yeteneksizim. Dolayısı ile konuşmuyorum. Sizin (sürekli onu bunu alalım diyenler) de oynadığınız şey bir oyun. Bak ney ? OYUN ! Bu leş, bu çöp, bu çocuk çok iyi sene sonu alak, tarzı yorumlardan bence uzak durmalısınız. İtici oluyor zira.

edit: zira; Zira Nedir? Zira Anlamı ve Hakkında Bilgi

:ka19:

endoğanı da açıklasınlar artık.erdin ve veyselden biri de gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt