Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben hayatımda hiç FM, CM tarzı oyunlar oynamadım ve genç yetenek bulma konusunda hepinizden yeteneksizim. Dolayısı ile konuşmuyorum. Sizin (sürekli onu bunu alalım diyenler) de oynadığınız şey bir oyun. Bak ney ? OYUN ! Bu leş, bu çöp, bu çocuk çok iyi sene sonu alak, tarzı yorumlardan bence uzak durmalısınız. İtici oluyor zira.

edit: zira; Zira Nedir? Zira Anlamı ve Hakkında Bilgi

hocam genelde yıldız adaylarının biliyolar onlarda arastırıp yapıyolar diye biliyorum

-Faouzi Ghoulam Napoli de, 5.5 milyon euro

-Armero sezon sonuna kadar kiralik West Ham United da..

Ontiveronun real tottenham milan altyapilarini görmüş olması bile beni heyecanlandirdi. Ama transfer konusunda gs scouting ile mancininin ekibinin farklı oyuncular üzerinde çalışması beni biraz şaşırttı. Ontivero ve hajrovicin mancininin isteğiyle alındığı söyleniyor Bu transfer tarzı geçmişte çok problemler yaşattı bize. (Bknz. Çöplük rumenler) Bu yüzden transferde kumanda gs scouting ekibinde olmalı diye düşünüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben hayatımda hiç FM, CM tarzı oyunlar oynamadım ve genç yetenek bulma konusunda hepinizden yeteneksizim. Dolayısı ile konuşmuyorum. Sizin (sürekli onu bunu alalım diyenler) de oynadığınız şey bir oyun. Bak ney ? OYUN ! Bu leş, bu çöp, bu çocuk çok iyi sene sonu alak, tarzı yorumlardan bence uzak durmalısınız. İtici oluyor zira.

edit: zira; Zira Nedir? Zira Anlamı ve Hakkında Bilgi

Hayatımda Fm oynamasamda sen yazmadan hemen önce bende Craig Noone keske takip edilse demiştim :D Ama keşke takip edilse dedim alınmalı falan değil. Çünkü bu adam için Ligin sonunda bulunan Cardiff City maçlarını izliyorum.

İzlemek isteyen olursa 2 hafta önce City'e baya zor anlar yaşattı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GrXJjWtRCBA[/media]

FM2014 şu an 15 euro imiş, şimdi satın alsam buna her transferde güncelleme felan geliyor mu?

Hayatımda Fm oynamasamda sen yazmadan hemen önce bende Craig Noone keske takip edilse demiştim :D Ama keşke takip edilse dedim alınmalı falan değil. Çünkü bu adam için Ligin sonunda bulunan Cardiff City maçlarını izliyorum.

İzlemek isteyen olursa 2 hafta önce City'e baya zor anlar yaşattı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=GrXJjWtRCBA[/media]

hocam genelde yıldız adaylarının biliyolar onlarda arastırıp yapıyolar diye biliyorum

demek istediğim keşke takip edilse diyenlere değil. ''Astori kim yeaaa, Doria alınsın FM'de harika gelişiyo hatta 12 milyon €'cuk. Başkan veriversin'' diyenlere.

demek istediğim keşke takip edilse diyenlere değil. ''Astori kim yeaaa, Doria alınsın FM'de harika gelişiyo hatta 12 milyon €'cuk. Başkan veriversin'' diyenlere.

dogru söylüyosunda hocam onlara engel yok :)) ama banada nedense doria alınsa daha iyi olucak gibime geliyor :))

bizim en büyük problemlerimizden biri selçuk inan.yaratıcı bir hamlesi pası yok.Alper i alabilseydik selçuk zor 11 e girerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt