Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manchester United Nani icin 15 milyon euro istiyor..

AC Milan o yuzden alamamis son gunde.

bence biraz fazla gibi.

Transfere doymayanlar var aramızda.

11 tane adam gönderip yeni 11 kurarak, yıldızları yan yana koyarak başarı gelmiyor malesef.

Hakan D. az sonra gelir merak etmeyin :distracted:

Neden ceza aldin tam olarak?

Sabri'nin gol sevincini "haklı" olarak abartılı bulduğum için. Çöplerin gol sevinci gibi birşey söylemiştim. Maç olmuş 3-0 Galatasaray gibi bir dünya devinin Elazığ gibi sıradan bir takıma attığı kaleci hatası olan bir golde Sabri gibi takımda yeri olmayan bir oyuncunun takımda ki diğer yeteneksiz oyuncular tarafından havaya kaldırılması tam bir skandaldı bana göre.

Genelleme yaptiysan bilemem, ama 1 tane oyuncuya Cop diyebilirsin, bu forumda normal cunku herkes yapiyor, bende arada sirada..

Kotu = Cop

Gercekten güzel hamleler yaptik. Biraz gec oldu ama güzel oldu.

Genc oyuncular almamiza ragmen herkesin icine sinen ve acikcasi ihtiyacimiz olan bölgelere transferler yaptik.

1. Alex Telles, Chelsea´nin bile teklif yaptigi, 21 yasinda, cok önemli bir yetenek. Hizli, teknik vs.

2. Izet Hajrovic, Isvicre´de yilin futbolculari arasina girdi, 22 yasinda, hizli, zeki, sutlari muazzam.

3. Lucas Ontivero, 19 yasinda, cok genc ama stili heyecan verici. Tutarsa takimi da costurur, taraftari da.

4. Koray Günter, 20 yasinda, muazzam bir egitim aldi ve potansiyeli cok yüksek.

5. Oguzhan Kayar, 18 yasinda, potansiyeli yüksek, teknik bir oyuncu.

6. Umut Gündogan, cok etkili bir alternatif olacak. Kilidi acabilecek bir yetenek. Oyuna girecek ilk yedek.

7. Salih Dursun, genc, fizigi saglam, sert bir oyuncu. Mutlaka yararlanacagiz.

8. Andrea Rannochia, 1.95 m, teknik, kafa toplarinda cok etkili. Cok faydali olacak.

Tesekkürler Baskan.

Gercekten güzel hamleler yaptik. Biraz gec oldu ama güzel oldu.

Genc oyuncular almamiza ragmen herkesin icine sinen ve acikcasi ihtiyacimiz olan bölgelere transferler yaptik.

1. Alex Telles, Chelsea´nin bile teklif yaptigi, 21 yasinda, cok önemli bir yetenek. Hizli, teknik vs.

2. Izet Hajrovic, Isvicre´de yilin futbolculari arasina girdi, 22 yasinda, hizli, zeki, sutlari muazzam.

3. Lucas Ontivero, 19 yasinda, cok genc ama stili heyecan verici. Tutarsa takimi da costurur, taraftari da.

4. Koray Günter, 20 yasinda, muazzam bir egitim aldi ve potansiyeli cok yüksek.

5. Oguzhan Kayar, 18 yasinda, potansiyeli yüksek, teknik bir oyuncu.

6. Umut Gündogan, cok etkili bir alternatif olacak. Kilidi acabilecek bir yetenek. Oyuna girecek ilk yedek.

7. Salih Dursun, genc, fizigi saglam, sert bir oyuncu. Mutlaka yararlanacagiz.

8. Andrea Rannochia, 1.95 m, teknik, kafa toplarinda cok etkili. Cok faydali olacak.

Tesekkürler Baskan.

9. Guarin

10. Veysel

olsun :D

Oğulcan çağlayan vardı onu antepten geri getirip enes ünalı da yanına alalım tam bebe takımı ol oluruz iyi olur.

Salih transferinde yaptigimiz hatayi Veysel transferinde yapmadan vazgecelim. Ikiside yeteneksizin önde gideni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt