Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'nin 3-5-2'den dönmek gibi bir düşüncesi olsaydı Engin, Bruma, Riera, Aydın, Amrabat'ın yokluğunda takıma kanat-hücum oyuncusu isterdi diye düşünüyorum. Semih, Zan, Ched, Dany, Koray hatta ve hatta Balta, Ceyhun, Salih'e rağmen hala stoper istiyorsa hoca 3-5-2'de ısrar edecek demektir. Edecekse -benim düşüncem ve tablo edecek gibi gösteriyor- ilginç bir sezon bizi bekliyor. Takımın ve yeni gelen isimlerin bu sisteme alışması fln bir süreç gerektirecektir. Bu süreçte yaşanılacak olası puan kayıpları -var olan 10 puanlık farkla birlikte- şampiyonluğu yitirmemize yol açar. Bu değişiklik devre arasında yapılmamalıydı bence.

şu takıma hala defans almaya çalışmak resmen dalga geçmek.ligin en az gol yiyen takımıyız.ha defans adamları ii mi yabancılar,stoperler değil ama demekki rakiplerindeki stoperler sendekilerden daha tırt.peki bizim asıl problem nerde goldeymiş,bende değil şu anki istatistikler söylüyor.ligin en az gol yiyen takımıyız en fazla gol atan 5.takımıyız.yani bariz bir biçimde gol atamıyoruz.resmen drogba yı yollayıp forvet almak gerekirken saçma bir biçimde hala stoper peşinde koşup pili bitmiş drogba dan medet ummaya devam edeceğiz.şu adamın adı drogba olmasaydı şu anda ilk 18 e bile alınmıyordu çok net.burak var tek golcü takımda şu anda.umut gol pozisyonuna girmede ciddi problemleri olan birisi.necati yi sevmem ama umut olacağına keşke necati dursaymıştı yedekte.hala stoper peşinde koşanlar şu istatristikleri alıp bi baksınlar zahmet olmazsa.

Aynen öyle. Sezon boyu gol yollarında bir maç oynayıp bir maç oynamayan (yaşı dolayısıyla her maça aynı ciddiyeti veremiyor olabilir) Drogba'ya bel bağlamak sorunlu bir anlayış. 2'sinin yedeği ise top kontrol özürlüsü Umut Bulut. Bu takım şampiyon olmak istiyorsa kilidi açacak bir isim lazım. Tek forvet oynayacaksak kaliteli bir kanat, çift forvet oynayacaksak kaliteli santrafor. Pozisyon üretmekte zorluk yaşıyoruz çok net görülüyor bu. Stoper almakla bu sıkıntı nasıl giderilir bilemiyorum.

gecen seneki schalke macini simdi tekrardan izledim... anlamiyorum ben boyle bu takima noldu.

gecen seneki schalke macini simdi tekrardan izledim... anlamiyorum ben boyle bu takima noldu.

Burdaki maçtan ve deplasmandaki maçın 2. yarısından bahsetmiyorsundur herhalde...Bu 3 devre korku filmi gibiydi, zavallı durumdaydık ve çok çok şanslıydık...Deplasmandaki maçın ilk yarısını izleyipte, geçen sene hep öyle oynadığımızı düşünüyorsan fena yanılıyorsun...Adamlar -Grupların en başarılısı seçilmiş bir takım olarak- ilk maç sonrasında ''Böyle bir takım nasıl çıkabilmiş gruptan?'' diye küçümseyerek çıktılar 2. maça, haklı olarak...Bu yılki RM maçının başlarındaki gibi saldırıp skor alınınca da neye uğradıklarını şaşırdılar; 2. yarı işin ciddiyetini anlayıp pestilimizi çıkarmış olsalarda iş işten geçmiş oldu...180 dakikayı izleyen birinin o maçlardaki Galatasaray ı tanımlayacağı en doğru kelime ''Aciz'' olurdu...

sanırım 2012'de fiorentina'yla hazırlık maçı yapmıştık hatta Amrabat'ın ilk maçıydı bizde. o maçta Amrabat'ı rezil eden bi herif vardı sağ stoper oynuyordu ben onu hep ranocchia sanıyordum ama rancoglia'ymış :D

Burdaki maçtan ve deplasmandaki maçın 2. yarısından bahsetmiyorsundur herhalde...Bu 3 devre korku filmi gibiydi, zavallı durumdaydık ve çok çok şanslıydık...Deplasmandaki maçın ilk yarısını izleyipte, geçen sene hep öyle oynadığımızı düşünüyorsan fena yanılıyorsun...Adamlar -Grupların en başarılısı seçilmiş bir takım olarak- ilk maç sonrasında ''Böyle bir takım nasıl çıkabilmiş gruptan?'' diye küçümseyerek çıktılar 2. maça, haklı olarak...Bu yılki RM maçının başlarındaki gibi saldırıp skor alınınca da neye uğradıklarını şaşırdılar; 2. yarı işin ciddiyetini anlayıp pestilimizi çıkarmış olsalarda iş işten geçmiş oldu...180 dakikayı izleyen birinin o maçlardaki Galatasaray ı tanımlayacağı en doğru kelime ''Aciz'' olurdu...

Sacmalamissin hemde cok fena gayette iyi oynadik o mac .Aciz durumjna dusucek ne var o macta ? Daha o maclarda drogba ve sneijderin cok form eksikligi vardi.Senin dedigine gore o zaman istanbulda oynanan gecen seneki real macindaki realde acizdi.Ikinci yari savunmaya cekildik dogru ve bence gayette iyi savunduk o macta fatih terim amrabati daha once alsaydi oyuna uchidanin etkinliginide bitiricekti ama gec alip bitirdi.Siz alismissiniz Galatasaraya sallamaya

Sacmalamissin hemde cok fena gayette iyi oynadik o mac .Aciz durumjna dusucek ne var o macta ? Daha o maclarda drogba ve sneijderin cok form eksikligi vardi.Senin dedigine gore o zaman istanbulda oynanan gecen seneki real macindaki realde acizdi.Ikinci yari savunmaya cekildik dogru ve bence gayette iyi savunduk o macta fatih terim amrabati daha once alsaydi oyuna uchidanin etkinliginide bitiricekti ama gec alip bitirdi.Siz alismissiniz Galatasaraya sallamaya

Valla haklisin ikinci mac bence iyidik. Tabi rakip 2 gol atmasi lazimsa defansa cekilmek cok dogaldir. Gerekeni yaptik.

Ama Istanbulda ki macta Buraka katiliyorum. Berbat oynadik. Alman kanalindam baktim maca, mactan sonra hepsi 'Galatasaraydan cok daha fazlasini bekliyorduk' dediler. Cünkü baya bir tirsmistilar.

Mancinin hayallerindeki kadro

............muslera

salih..chedju..ranochio....melo..semih...hakanb

...........selçuk.....snejder........................telles

....................drogba

:)

Hadi bakalım ranocchia gelsinde görücez bakalım neymiş. Geldiği gibi göndeririz ranocchia yı defalarca izledim

Bize Vidic lazim Vidic.

Bende Ranocchia'nin tutacagini sanmiyorum ama yarim yil + alma opsiyonuyla kiralamak en iyisi olur. Cünkü bize stoper lazim, SLde Semih, Chedjou, Zan gibi isimlere güvenemeyiz. Korayin da ne olacagi belli degil.

Tutarsa almaya calisiriz, tutmasza Vidici getirmeliyiz.

Mancinin hayallerindeki kadro

............muslera

salih..chedju..ranochio....melo..semih...hakanb

...........selçuk.....snejder........................telles

....................drogba

:)

Enteresan dizilis olmus. Defansta 6 kisi var. Telles tek kanat. Orta saha cökmüs allahini seven defansa yardima gelmis.

gs6_NO7PA.jpg

yen, gördüm bunu

salihin saçlar .D

hajrovic ciddi ciddi messiye benziyo lan haha :D

Avea nasil diye sormustum sakın gecmeyin beyler. Avea pişmanlıktır. 3ay sonra forever Vodafone

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt