Ferhat Coskun
Parçalı Üye
- 19 Ocak 2010
- 3.032
- 0
- 1.146
o cocuklar bu yazdiklarimizi görmesinler sonra havalara girip bir cacik olmuyor bunlar. diger gencler gibi medya yeni messi yok yeni roonaldo felan sonra birakiyorlar kendilerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ANY NOUNKEU.şu 8 numara atalay çok klas, biraz xavi selçuk esintileri gördüm. ayak içi kavisli şutu bile selçukvari
Bu genclere iyi diyenler varya burda..
Almanya siradan takimlarin U14 lerini görün siz..
Transferi de büyük ihtimalle kapattik herhalde. Belki son gün bir Veysel sürprizi olur mu bilemeyiz.
Bu kadronun Chelsea´den asagi bir kadro oldugunu düsünmüyorum. Hersey mac günlerindeki performansa bagli.
_________________________Muslera_______________________________
____________Chedjou______Ranocchia_______Semih__________________
___Eboue_________________________________________Telles_________
_____________________Melo______Selcuk__________________________
_________________Hajrovic____________Sneijder____________________
__________________________Drogba______________________________
Bu kadroyla Chelsea´den korkani carparlar. O günkü teknik taktik becerimiz sonucu belirler.
Transferi de büyük ihtimalle kapattik herhalde. Belki son gün bir Veysel sürprizi olur mu bilemeyiz.
Bu kadronun Chelsea´den asagi bir kadro oldugunu düsünmüyorum. Hersey mac günlerindeki performansa bagli.
Bu kadroyla Chelsea´den korkani carparlar. O günkü teknik taktik becerimiz sonucu belirler.
Almanyada alt yapıları ço yakından takip ediyorum. Özelikle schalke alt yapısını. Dediklerine katılmıyirum. Arada ucurum yok gibi bukadar yetenekli oyuncu grubunu orda da bulman bir yaş grubunda imkansèza yakındır.
As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?
Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.
Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.
As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?
Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.
Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.
Ramires-Fener muhabbetini gördünüz mu?![]()