Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o cocuklar bu yazdiklarimizi görmesinler sonra havalara girip bir cacik olmuyor bunlar. diger gencler gibi medya yeni messi yok yeni roonaldo felan sonra birakiyorlar kendilerini

öyle bi davranıyosunuz ki sanki maç bugün elbet çıkıcak tellesin lisansı ranocchia yı beğenmeyen defanstan anlamıyodur

Yabancılarımızı sınıflandırdım kendimce beyler. öznel olarak.

A SINIFI YABANCILAR: MUSLERA-TELLES-RANOCCHİA (?)-MELO-SNEİJDER-DROGBA

B SINIFI YABANCILAR:E.EBOUE-İZET HAJROVİC-AURELİEN CHEDJOU

C SINIFI YABANCILAR:ONTİVERO (TANIMADIGIM İÇİN DEĞİEŞBİLİR)-AMRABAT.

D SINIFI YABANCILAR;DANY NOUNKEU.

şu 8 numara atalay çok klas, biraz xavi selçuk esintileri gördüm. ayak içi kavisli şutu bile selçukvari

dışardan gelen 2 oyuncu var bu yıl 11 de.

biri

6 numara abdussamed karnuçu (sivas demirspor)

diğeri

8 numara atalay bababcan (denizlispor)

ikiside çok iyiler.

atalay normalde tam forvet arkası ama ortada oynatılıyor. çok daha iyi olacak inşallah

Bu genclere iyi diyenler varya burda..

Almanya siradan takimlarin U14 lerini görün siz..

Almanyada alt yapıları ço yakından takip ediyorum. Özelikle schalke alt yapısını. Dediklerine katılmıyirum. Arada ucurum yok gibi bukadar yetenekli oyuncu grubunu orda da bulman bir yaş grubunda imkansèza yakındır.

Muslera

Eboue

Chedjou

Dany

Telles

Hajrovic

Melo

Sneijder

Ontivero

Drogba

10 yabancı var takimda su an. Bir stoper değişikliği gerceklesebilir gibi duruyor.

Sezon sonu Bruma Amrabat Dany nin donmesiyle 13 yabanci olur takimda. 5 yabancı gonderilirse anca siniri yakaliyoruz ki bir de transfer yapabilelim. Isimiz sikintili.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferi de büyük ihtimalle kapattik herhalde. Belki son gün bir Veysel sürprizi olur mu bilemeyiz.

Bu kadronun Chelsea´den asagi bir kadro oldugunu düsünmüyorum. Hersey mac günlerindeki performansa bagli.

_________________________Muslera_______________________________

____________Chedjou______Ranocchia_______Semih__________________

___Eboue_________________________________________Telles_________

_____________________Melo______Selcuk__________________________

_________________Hajrovic____________Sneijder____________________

__________________________Drogba______________________________

Bu kadroyla Chelsea´den korkani carparlar. O günkü teknik taktik becerimiz sonucu belirler.

Transferi de büyük ihtimalle kapattik herhalde. Belki son gün bir Veysel sürprizi olur mu bilemeyiz.

Bu kadronun Chelsea´den asagi bir kadro oldugunu düsünmüyorum. Hersey mac günlerindeki performansa bagli.

Bu kadroyla Chelsea´den korkani carparlar. O günkü teknik taktik becerimiz sonucu belirler.

hajro yerine burak olur ve sistemde 3-5-2 kardeş.

yerli yedek kanat ve forvet eksiğimiz var umarım oraya da sürpriz olur.

Hajrovic hemen ilk11 e yazılacak topçu değil.

Tahkim kurulu urfanın seyircisiz oynama cezasını bozmuş bu durumda fenerinkide bozulacak Kasımpaşa maçı seyircili olacak.

Bozma nedeni yeni kuraldan önceki küfürlerin sayılmamasi.bu durumda daha önce hiç küfür etmeyen galatasaray taraftarı bosuna küfür etmemiş fenerin ettiği küfürler de yanına kar kalacak.

Muslera-Chedjou-Ranocchia-Semih-Eboue-Melo-Selçuk-Telles-Sneijder-Drogba-Burak.

Chelsea kadros 3-4-1-2.

Almanyada alt yapıları ço yakından takip ediyorum. Özelikle schalke alt yapısını. Dediklerine katılmıyirum. Arada ucurum yok gibi bukadar yetenekli oyuncu grubunu orda da bulman bir yaş grubunda imkansèza yakındır.

As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?

Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.

Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.

Bizim türk oyuncularda bariz beslenme fizik eğitim eksikliği var. Hele Galatasarayımızda. Ac mı bırakıyorlar cocukları anlamadım

Ramires-Fener muhabbetini gördünüz mu? :D

Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.

Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.

Ismi ne? Schalke alt yapısanda hangi jugenda oynuyor? Yada hocası kim sora bilirmiyim?:)

abi her boka muhalefet olmak zorundamısın biz begendik oldu bitti git almanya forumuna yaz madem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt