Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Telles' in lisans niye çıkmıyor arkadaş?

Skorer ‏@SkorerCom 4 dk.

Galatasaray'ın Inter ile anlaştığı ve stoper Ranocchia'yı hafta başında İstanbul'a getireceği belirtiliyor.

TFF'nin listesinde Bruma'da yok. Kiralik diye öyle oldugunu düsündüm ama ona bakarsak hem Elmander hemde Amrabat listede var. Ama Hajrovic'de var. Cok Cok Cok Cok Garip..

[attachment=7261:upload_2014-2-1_14-25-10.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-1_14-25-10.webp
    upload_2014-2-1_14-25-10.webp
    22 KB · Görüntüleme: 184
As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?

Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.

Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.

kuzenin ve kardeşin ünlü futbolcu olunca bizide görürsün artık. Akbaba gibi tüneyim hemen hahahah, en birinci kankam sensin :D geleceğe yatırım ehehehe

Telles in lisansi cikmis hayirli olsun..

DHA

lan gerizekalı burası almanyamı almanyada begenmişsin gelmişsin burda artistlik yapıyorsun şu 14 takımı bjkden 3 kat daha iyi türkiyede elimizde bu var bunu begeniyoruz gereksiz insan görmediğim almanya alt yapısınımı begenicem eğitimli insan konuşması senin gibi oluyorsa ben eğitimsiz olmaya razıyım

git kendine bi iş ara sen. burda agzimi bozmayacam sana

Galatasaray'a olay sözlerAmk Spor Gazetesi

Efes2′de Fenerbahçeli lokanta müdürlerinden Erol Oylum’a ilginç açıklamalar yapan Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza’nın yakın arkadaşı Ramires ...

AMKSpor'un kaynak baz aldığı adama dikkat... Lokanta müdürü...

Ulan bu kadar mı düştünüz.

Resmen komedi

hangi ramires bu?

Burkay fena dalga geçti fenerlilerle, acayip tongaya düştüler. Twitter çalkalanıyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt