- 1 Şubat 2009
- 25.252
- 25.517
- 3.468
Bu Telles' in lisans niye çıkmıyor arkadaş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramires-Fener muhabbetini gördünüz mu?![]()
Bizim türk oyuncularda bariz beslenme fizik eğitim eksikliği var. Hele Galatasarayımızda. Ac mı bırakıyorlar cocukları anlamadım
Ismi ne? Schalke alt yapısanda hangi jugenda oynuyor? Yada hocası kim sora bilirmiyim?![]()
Bu Telles' in lisans niye çıkmıyor arkadaş?
TFF'nin listesinde Bruma'da yok. Kiralik diye öyle oldugunu düsündüm ama ona bakarsak hem Elmander hemde Amrabat listede var. Ama Hajrovic'de var. Cok Cok Cok Cok Garip..
As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?
Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.
Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.
lan gerizekalı burası almanyamı almanyada begenmişsin gelmişsin burda artistlik yapıyorsun şu 14 takımı bjkden 3 kat daha iyi türkiyede elimizde bu var bunu begeniyoruz gereksiz insan görmediğim almanya alt yapısınımı begenicem eğitimli insan konuşması senin gibi oluyorsa ben eğitimsiz olmaya razıyım
Rannochia'yı mı alıyoruz şimdi sonuç olarak?
Telles in lisansi cikmis hayirli olsun..
DHA
TFF'de görünmüyor daha.
TFF'de görünmüyor daha.
Galatasaray'a olay sözlerAmk Spor Gazetesi
Efes2′de Fenerbahçeli lokanta müdürlerinden Erol Oylum’a ilginç açıklamalar yapan Fenerbahçeli eski oyuncu Alex de Souza’nın yakın arkadaşı Ramires ...
AMKSpor'un kaynak baz aldığı adama dikkat... Lokanta müdürü...
Ulan bu kadar mı düştünüz.
Resmen komedi
hangi ramires bu?