Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orasini bilmiyorum, u15 neoluyo? Galiba C yada?

Evet c olacak. U tanimlaması almanyada sadece milli takımlarda kunlanıyor gehelikle. Her neyse schalke özelikle systeme dayalı ve displinli eğitim sergiliyor . Maclarda özelikle hep ve sadece pass oyunu izlersin. Calım kesinlikle yasakdır schalkede maclarda. Antrenmanda bile bazı hocalar ceza kesiyor . Mesela antrenmandan sonra topları sen topla gibi. Bu bizdeki u14 iyi baya amakorkarım yine beslenme programmı uygulatırmıyorlar.

As kendini kardesim. Ne sacmaliyosun sen?

Schalke altyapisinda oynuyor benim kuzenim. Kardesim ise Rot Weiss Essen altyapisinda.

Adamlar yemin ederim bizim Süper Ligten daha kaliteli daha zeki oynuyor. Az önce bende izledim ilk yariyi GS - BJK altyapi macini. Gülesim geldi siz övüp durunca.

yalnız bu mesaj daha komik olmuş :happy:

Yaklaşık 10 yıl sonra kale sorunumuzu muslera ile aştık.

Popescudan sonraki defans sorunumuzu da bi 15 yıla aşarız artık.Malum süreç işi bu :D

Uzun sürüyor bu işler bizde..

Sol beke de 10 yıl sonra bonservis ile adam aldık bu arada.

Aynı anda 2 sorunu çözmekte zor bir iş sayılır.

Brezilya'nın Gremio Kulübü'nden transfer edilen Alex Telles'e lisans çıktı.

Galatasaraylı idareciler Futbol Federasyonu ile yaptıkları görüşmelerde yaklaşık 1 haftadır süren işlemleri sonlandırdı.

Bu müjdeli haberden sonra Teknik Direktör Mancini'nin Alex'i Bursaspor maçında oynatması bekleniyor. Antrenmanlarda hazır durumda görünen Brezilyalı oyuncu görev verilmesi durumunda Bursaspor maçının kadrosuna girecek.

sporx

Bu arada futbolcularımızın sözleşme bitiş durumları ( bu sene bitecek olanları aldım sadece )

EDİT: TFF de Riera görünüyor hala...

das.png

Emre Çolak daha yeni uzattı.

TFFmiz Feneri kollamaktan böyle gereksiz işlere bakmıyor malum. :) Site güncelleme falan. Peh. Çok mu önemli.. Nede olsa onların varlık sebebi belli.

Türk Futboluna Fenerden arta kalan zamanlarda bakıyorlar. Cumaya gittim geleceğim hesabı;

" Feneri kolluyom, geleceğim"...

EMRE ÇOLAK

719585.jpg

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri:EMİNÖNÜ

Doğum Tarihi:20 Mayıs 1991

Uyruk:TC

Futbolcu Temsilcisi:

ALİ EGESEL

Lisans Bilgileri

Lisans No: 910392

Kulüp: GALATASARAY A.Ş.

Sözleşme Başlangıç T.: 10 Temmuz 2010

Sözleşme Bitiş T.: 31 Mayıs 2014

Bu arada futbolcularımızın sözleşme bitiş durumları ( bu sene bitecek olanları aldım sadece )

EDİT: TFF de Riera görünüyor hala...

das.png

eger bilgi bankasinda kulub ararsan, ve takim kadrosunda faal oyunculara bastim mi sonra. orada daha gozukmuyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt