Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha ntvspordaki adam dany lescottan daha iyi galatasaraya hayret ediyorum dedi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

azcık posizsyon bilgisi olsa ve risksiz oynasa harbi iyi olur lescotdan ama yok anasını satayım ben öğrenir kendini geliştirir belki diye hep savundum ama yok tık demedi herif

Dany resmen besiktasa gitdi...

BJK dan dev Hamle :(

azcık posizsyon bilgisi olsa ve risksiz oynasa harbi iyi olur lescotdan ama yok anasını satayım ben öğrenir kendini geliştirir belki diye hep savundum ama yok tık demedi herif

Röportajı vardı bana kızsalarda çalım atıp risk almayı seviyorum falan diyordu :asd:

Bruma konusunda Antep yardım etti bize.

Dany'i onlara kiralık verecektik ama Dany gitmek istememiş.

Yiğit'i verelim bari.

Dalga geçiyor millet ama ben öyle bir durum göremiyorum. Duruma bakılınca şampiyon olmamız zor. Kasimpasadan bi yol olmaz. Şampiyonlar ligi için direk rakibimize oyuncu vermek nasıl bir mantıktır. Onlar ikinci olup cl ye gider de biz gidemezsek görürüm ben burda dalga geçenleri...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma konusunda Antep yardım etti bize.

Dany'i onlara kiralık verecektik ama Dany gitmek istememiş.

Yiğit'i verelim bari.

Yigit'i vermedik mi hala? Ayip etmisiz. Dany konusu Antep icin olumlu sonuc almaliydi ama oyuncu kendi istemedi bizim yapacagimiz birsey yok. Ama Yigit veya Ceyhun gibi yeteneksizleri verebiliriz hemen.

Beşiktaşa verilmesine üzüldüm günahımızı bile vermemek lazım o tinercilere keşke antepe gitseydi

Andrea Ranocchia hayırlı olsun. (bence) :)

BfZ1geIIIAAUVI9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt