Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabata habere gicik paslar verioyr takim arkadaslari

ahh bu Rolando biz almak istememismiydik ozamandlar :D

Brezilyalı Dede nin transferi, başkan-yönetim tarafından filan hiç sözkonusu edildi mi acaba?...Forumda çok isteyenler olduğunu biliyorum...Astori-Rano için bahsedilen paralar verildikten sonra Dede de alınabilirdi belki ve daha güven veren bir stoper kazanılmış olurdu diye düşünüyorum, hem yaşı da genç...

Geçenlerde mirza abiye sormuştum, peşinde elit kulüpler var, çok zor demişti.Sağlan stoper, takımda görmeyi isterdim.

Yeni sezon forma şablonumuzmuş :S

BfaiC-zCMAE-AUQ.png:large

dany gıtmez yonetım becerıksız kımse beğenmez dany ....dany gıder sankı dunya yıldızını sattık gıtmesını dort gozle beklenen adam gıttı tepkı cok..

1016553_682762478449117_1618244182_n.jpg

1797352_682762481782450_1675961634_n.jpg

Seneye yerli bir yedek kaleci alalım mı yoksa bunlar mı kalsın? :D hahaha Eray'a bak.

interin kadroya bakıyorum, milanın kadroya bakıyorum, juventusu yakın zamanda eledik, roma ve napoli bayağı iyiler gerçi ama,

biz hepsinden iyiyiz be..

Yeni sezon forma şablonumuzmuş :S

BfaiC-zCMAE-AUQ.png:large

yönetime hemen abanmamak lazım.

parçalı olmayabilir ama mantıklı düşünelim , çoğumuzun dolabında 2-3 tane parçalı forma vardır , o da eşe dosta hediye etmediklerimiz..

yeni ve farklı formalar olmazsa satışlar düşer.

örneğin mor ve somon rengi formalar çıktığında ben eşime kardeşime almıştım , özellikle o sene bayanlar hücum etmişti.

bu yüzden mor rengi küçümsemeyin.

çubuklu forma da sırf elinde parçalı var diye forma almaya üşenen kesime hitap edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt