Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat da sorun o zaten getir getir sonunda %80 yanlış tercih.

Bindirip de o tercihleri %50 üzerinde doğru yapacak adama ihtiyaç var bizim seviye de takımda.

Burada çok övülüyor ama Bruma'da da aynı sorun fazlası ile mevcut, ve bunu aşamazsa hiç bir zaman ileri gidemez bizim seviyeden.

Ama aralarında bir tek fark var Bruma Amrabat'dan daha süratli topla birlikte iken, yani isteğini korursa Amrabat'ın ortalama dribbling sayısının 1.5 mislini yapabilir maçlarda. Burada da fiziken güçlenip yere sağlam basmasını bir başka deyişle BALANCE'ını geliştirmesi gerekiyor.

Sadece suçu oyuncularda bulmamak lazım bu konularda suçu. Bizim ülkede oyuncu gelişmiyor. Arda gibi yeteneğin 2 senede geldiği noktaya bak mesela. Semih ki bence ilk sezonunda kendi yaşındaki bir çok avrupalıdan daha iyi çıkış yapmıştı. Hala aynı yerde. Oyuncu eğitemiyoruz mesela. CR7'nin Manu'ya gelip ilk sezon yedek bekledikten sonra geldiği noktaya bakmakta fayda var. Adamlar eğitiyor. Açıkçası Bruma'nın yerinde olsam buraya gelmezdim bütün bunlara bakarak. Umalım ki Bruma ile bu değişsin.

İngilizce bilenler Malaga forumlarına filan girsinler.Övün kardeşim bakarsın 10'na filan kitleriz.

bildigimiz amrabat eksigi var fazlasi yok

ins. iyi oynar sezo sonu söyle 8-10milyona okuturuz :)

dany gittiğine göre doria ne zaman geliyo, olmadı astori

rano olmasın inter taraftarı rano gidiyo diye halay çekiyolarmış

Jubentus taraftarı da 3 senedir Melo gitsin diye halay çekiyordu. CL de ise halay çeken tarafın kim olduğu malum.

Ranocchia belki alabileceğimizin en iyisi olmaz ama bu lige yeter de artar bile. Ceyhun'un fundamental'i yüksek olanı işte tam Mancini'lik.

Lissa ‏@Biomalaguista 16 sn.

Muy buena primera parte. Parece bueno el primo de Benzema (Amrabat),buena colocacion del equipo. Y veo que nos sacan demasiao falcil tarjeta

ne diyor la bu

Aytaç bugün normalinin altında idi bana sorarsan. Eskişehir'den Tarık dahil alınırsa büyük takımda oynayabilecek potansiyelde tek isim o.

Eğer mantelitesi sağlamsa Istanbul'da oynar rahatlıkla.[/quote

Kesinlikle. Valla ilk yarısını izlemedim maçın ama ikinci yarısında baya eskişehir belli dönem gerçekleştirdiği atakların sürekli olmasında temel faktördü dönen topları baya topladı ve olumlu kullandı.

Jubentus taraftarı da 3 senedir Melo gitsin diye halay çekiyordu. CL de ise halay çeken tarafın kim olduğu malum.

Ranocchia belki alabileceğimizin en iyisi olmaz ama bu lige yeter de artar bile. Ceyhun'un fundamental'i yüksek olanı işte tam Mancini'lik.

bize cl maçlarını kaldırabilecek adam lazım, yoksa lig için dany de yeterliydi

Dany 'nin ikili mücadelelerinden oluşan bir video doria dan ranoccia dan ve astoriden daha fazla ilgimizi cekmezse ben de birşey bilmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Webo'da kırık var mı gerçekten? malum gazete olabilir diyye yaklaşmış birde 2 hafta yok yazmış... Geçmiş olsun bu arada inşallah kırık değildir.

Adam onlarca olumlu hareket yaptı tek hatasında yerin dibine sokuldu anında sonra da vay efendim niye kayseride malagada yardıran amrabat bizde bişey yapamıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt