Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi oynasa da şöyle bi 4-5 milyona okutsak sezon sonunda Amrabat'ı .

Şimdi bunlar son gün bir forvet alır herif gelir +15 gol atar böyle ballı bu şerefsizler...

yeni sezon forma tasarımları nerede kardeşim link verebilir misin

Sırasıyla ; iç saha - deplasman - alternatif

vugutusa.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amrabat gayet iyi oynadı 45 dakikada. Mükemel deåil ama iyi. Tersini idaa eden gitsin başka spor ile ilgilensin. Neyse bazılarına görede chedjou fransanın 100 yıl stoperi.

Eyvah eyvah beyler Amrabat niye gönderildi diye başlıklara hazır olalım.

Amrabat her mac böyle oynasin Malaga olmasa bile baska Ispanyol kulüpler teklif yapar. Bi bakarsiniz 8 milyonu geri kazaniriz. Hadi insallah.

Lissa ‏@Biomalaguista 16 sn.

Muy buena primera parte. Parece bueno el primo de Benzema (Amrabat),buena colocacion del equipo. Y veo que nos sacan demasiao falcil tarjeta

ne diyor la bu

Cok iyi bir ilk yari. Amrabat ilk macinda iyi görünüyor, Benzema benzetmesi yapilmis heralde. Takimin durusu iyi deniliyor. Son cümle anlasilmaz olmus ama kolay mac mi olur demek istemis anlamadim.

İlk antrenmanda belinden sakatlanan Kallström, en az 6 maç forma giyemeyecek…

Alveş neler demiş öyle

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi bir ilk yari. Amrabat ilk macinda iyi görünüyor, Benzema benzetmesi yapilmis heralde. Takimin durusu iyi deniliyor. Son cümle anlasilmaz olmus ama kolay mac mi olur demek istemis anlamadim.

Amrabat ve Benzema'nın tip olarak benzerliğine dikkat cekmiş, iyi transfer demiş, kolay kart aldırıyor rakibe demiş o kadar.

Sadece suçu oyuncularda bulmamak lazım bu konularda suçu. Bizim ülkede oyuncu gelişmiyor. Arda gibi yeteneğin 2 senede geldiği noktaya bak mesela. Semih ki bence ilk sezonunda kendi yaşındaki bir çok avrupalıdan daha iyi çıkış yapmıştı. Hala aynı yerde. Oyuncu eğitemiyoruz mesela. CR7'nin Manu'ya gelip ilk sezon yedek bekledikten sonra geldiği noktaya bakmakta fayda var. Adamlar eğitiyor. Açıkçası Bruma'nın yerinde olsam buraya gelmezdim bütün bunlara bakarak. Umalım ki Bruma ile bu değişsin.

Yanlış özelliğe yatırım yaparsan böyle olur.

Bakacaksın bir oyuncu da mental gelişim emaresi yoksa öne çıkan özellikleri ile uyumlu olabilecek diğer geliştirilebilir özelliklerini geliştirmeye odaklanacaksın.

Hangi özel idmanlar veriliyor hangi gelecek vaad eden oyuncuya. Bruma'ya esktra denge çalıştırması yaptırılıyor mu mesela, topla topsuz koşular ile.

Ben Bruma'ya bakınca yaratıcı zekası çok üst düzey olmayan birini görüyorum, ama hızlı, panik atak.

Panik atak ancak psikolojik destek ile yenilebilir, bu konuda çok iyi telkin edilmeli. 2'cisi ise balance'ini geliştirmesi şart. Bu konuda da yapılabilecekler neyse yapılmalı.

Robben mesela Messi, Xavi zekasında mı? Değil , ama varolan dribbling, istek özelliğine korkunç bir koşu dengesi ve doğru zamanda ivmelenme ile çalım stili var.

Bruma'da aynı tip bir isim, sen bu adamın hızını doğru kullnamasını sağlayacak idmanları yaptırırsan ve talihsiz işler de olmazsa daha 2 seneye senede 10 gol 20 asist seviyesine gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt