- 27 Ocak 2010
- 141.418
- 107.857
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o maci biliyorum. Ama o pozisyonu bilmiyorum. Cok merak ediyorum ne yapmis Kaka. Bacak arasi hatirliyorum ama emin degilim.
Evet o maci biliyorum. Ama o pozisyonu bilmiyorum. Cok merak ediyorum ne yapmis Kaka. Bacak arasi hatirliyorum ama emin degilim.
Nasıl alırlar biliyormusun? Basarlar minimum 15 milyon Euro, alırlar iyi birini. O da şu aşamada çok zor. Şurada 2 gün kalmış, plansız programsız nasıl transfer yapacaklar?
Elazığ'da buz üstünde futbol olmaz büyük ihtimal.O maç Kasımpaşa'dan daha riskli.
Fener 22 gol yemiş biz 17
Fener 3 kez yenilmiş biz 2
Fener 2 kez berabere kalmış biz 7
Fener 14 kazanmış biz 9
Sorun çok net değil mi? Sorunun net olarak ortaya çıktığı istatistiği vermedim. Teşhisi buraya yapmak lazım(dı).
Uzatır TFF. Nasılsa UEFA'ya bildirim dertleri yok.
ee şimdi şikecilerden ne farkın kaldı ?
Burak dışında gol atan oyuncu yok.
3.forvetin 0 gol atarsa şampiyon olamazsın.
Fener 14 kazanmış biz 9
Sorun çok net değil mi? Sorunun net olarak ortaya çıktığı istatistiği vermedim. Teşhisi buraya yapmak lazım(dı).
@Hakan Delikanli
Kaka Gol | Vidivodo.com
Bu gol olabilir ama maç içinde bir pozisyonda olabilir çok abartılacak bir çalım yok Ümit'e gerçi bu videoda.
Fener 14 kazanmış biz 9