Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bahsedeceğim isim çok büyük olduğundan yazacağım bu mesajı alıntılayıp benimle dalga geçeceğiniz anlara sebep verebilri ancak; Drogba kadroya alınmazsa bizim bir çok sorunumuz çözülebilir. Yabancı sınırından dolayı aldığımız kanatları oynatamayacağız.

Drogba'dan baska sirti dönük oynayabilen ve top tutabilen bi forvetin olmadigina göre bu asla mümkün degildir.

İspanyollar güreşte başarılı bir millet değil, Amrabat kalçayı dayayınca ispanyolları ezip geçiyor:)

Bizim ata sporumuz olduğundan burada tutmadı:) Burda herkes güreşçi...Burada futbol ile güreş arası birşey oynanıyor..

Amrabat bu 6 ayda İspanya'da futbolu öğrenir... Daha ilk maçtan İspanya yaradı adama.

İyi Amrabat oynasında okutalım..

Bu arada gelişmelerden çok uzak kaldım stoper işi ne oldu bu geceye kadar bitmesi gerekmiyor muydu transferin Şampiyonlar Ligi yüzünden ?

Amrabat pozitif oynamaya çalışıyor aman paslarda daha becerikli olmalı.

Aytaç bugün normalinin altında idi bana sorarsan. Eskişehir'den Tarık dahil alınırsa büyük takımda oynayabilecek potansiyelde tek isim o.

Eğer mantelitesi sağlamsa Istanbul'da oynar rahatlıkla.

Eger manitasi saglamsa

Istanbul'da oynar rahatlikla

Diye okudum :lol:

Aha olay çıktı. Kaleci koşarak gelip birinin boğazına sarılması lazım şu anda.

Mobil cihazdan gonderildi

Takim atak yiyor bizim Ambarat da kedinin ciger beklediği gibi bekliyor ileride.

Mobil cihazdan gonderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt