Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan Galatasaray i konusacagiz dediler, bi Ranocchia Astori dediler yine gectiler Fener'e.

kulübde nasil nakit para yokmus 18 yasinda bebeye 12m euro 21 yasinda adama 6,5 drogbaya yillik 4,5 sneijdere 4m euro veren amrabat gibi bir adama bile 8m veren bir kulüb neyin nakit sikintisi varmis be.Bilgin gökberkin bir yazisinda soyledigi gibi "floryada aclik siniri 1,5m euro"

Kayseri ölür de satmaz, adamlar can derdinde zaten.

Yalakasin ertem, baris huzur lazimmis ülkeye, senin o yaladigin sahis basta oldugu sürece ülkeye rahat yok,

Sükürler olsun ki, o herifin yönettigi bi ülke de yasamiyorum :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş'ta futbol direktörü Önder Özen, Dany transferi sonrası NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Özen, Lescott transferini şöyle açıkladı: "Lescott ile anlaşmıştık ancak kulübü Manchester City oyuncuyu bırakmadı. Lescott transferi ile Danytransferi arasında bir bağlantı yok. Lescott'u transferi olsaydı biz yine Dany'i alabilirdik.

Biz açıkta 6 kontrat bulunduruyoruz. Önümüzdeki sene istediğimizoyuncuları alabiliriz. Açıkta kontrat bırakmak üzere kontrat imzaladık.

Ben Cruzeiro'lu Dede'yi çok beğeniyorum. Henrique'ye bayılıyorum Napoli aldı. İmkanlar olsaydı da ben Henrique'yi alsaydım. Dany'ye evet dememizin bir sebebi de şu, Florya'dan kramponlarını alacak, Ümraniye'ye gelecek. Bu ligde 2 buçuk senedir oynamış ve avantajı var.

Dede buraya geldiğinde kıta değiştirecek, ülke değiştirecek, kültürdeğiştirecek. Bu anlamda da Dany'nin uygun olduğuna karar verdik.Oyuncunun Beşiktaş'ta oynama motivasyonu da etkiliydi. İmkanım olsa Cruzeiro'lu Dede'yi alırım. Napoli'nin aldığı Henrique'ye bayılıyorum.

Dany Beşiktaş'ta oynama motivasyonu yüksek bir oyuncu. Beşiktaş'ta oynamak ve kendisini kanıtlamak istiyor. Rekabet istiyor. "

Bu dansöu sinanin tam olarak nerde oturdugunu bilen var mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş'ta futbol direktörü Önder Özen, Dany transferi sonrası NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Özen, Lescott transferini şöyle açıkladı: "Lescott ile anlaşmıştık ancak kulübü Manchester City oyuncuyu bırakmadı. Lescott transferi ile Danytransferi arasında bir bağlantı yok. Lescott'u transferi olsaydı biz yine Dany'i alabilirdik.

Biz açıkta 6 kontrat bulunduruyoruz. Önümüzdeki sene istediğimizoyuncuları alabiliriz. Açıkta kontrat bırakmak üzere kontrat imzaladık.

Ben Cruzeiro'lu Dede'yi çok beğeniyorum. Henrique'ye bayılıyorum Napoli aldı. İmkanlar olsaydı da ben Henrique'yi alsaydım. Dany'ye evet dememizin bir sebebi de şu, Florya'dan kramponlarını alacak, Ümraniye'ye gelecek. Bu ligde 2 buçuk senedir oynamış ve avantajı var.

Dede buraya geldiğinde kıta değiştirecek, ülke değiştirecek, kültürdeğiştirecek. Bu anlamda da Dany'nin uygun olduğuna karar verdik.Oyuncunun Beşiktaş'ta oynama motivasyonu da etkiliydi. İmkanım olsa Cruzeiro'lu Dede'yi alırım. Napoli'nin aldığı Henrique'ye bayılıyorum.

Dany Beşiktaş'ta oynama motivasyonu yüksek bir oyuncu. Beşiktaş'ta oynamak ve kendisini kanıtlamak istiyor. Rekabet istiyor. "

Bende ronaldoyu begenıyorum imkanlar olsaydıda alsaydık :(

Sinan'a bak kendini çekmiyor sanınca Abdürrahim için haraketlere bak bakışı tripleri attı.

Sonra da kellesinin çekildiğini farkedince gülme numarası yapıyor.

Yuh herif resmen İKİ YÜZLÜ'NÜN TİLLAHI .

Alex Telles, Izzet Hajrovic, Lucas Ontivero, Umut Gündogan, Salih Dursun ve "Ranocchia" transferlerinden en fazla 3 tanesini SL listesine bildirebiliyoruz. Alex Telles ve Ontivero daha önce UEFA'ya bagli olsaydi 1 Ocak 1992'den sonra dogumlu olduklari icin bu ara transfer listesine bildirmek zorunda olmayacaktik. Bence Telles, Hajrovic ve Ranocchia bu listeye bildirilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt