Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel Sarı'yı alacaktıysak Salih Dursun'u neden aldık , bazı hamleleri hic anlamıyorum gerçekten.

salihi o kadar yerden yere surekli vurmayın arkadaşlar genç ve yeni geldi biraz heyecan guven verelim zamana bırakalım caner fenerde adam oldu salih niye olmasın ? sabri miladı doluşken salihe şans vermek gerekir .

yerli transferinde veyseli de alalım olayı bitirelim bu arada adı gecen ishak ve endoğan ne oldu acaba ? birde serdar gürlerin adı geciyodu .

transferlerimize şans verme gerekıyor yönetimi vurmayın genç çok aldık oguzhanı aldık manısada oynamamıs bu sezon neredeyse bakalım gorecez izzet arjantinli bakalım iki tanesi iş yapsa altyapıdan ibrahim emre iş yapsa gelecek kurtulur güzel işler oluyo maalesef tff gitmedikce fenerin istedigi yabancı sınır kalsın istegi degişmedikce bunları denememız lazım .

bize asıl sorun yonetim içinde huzurlu olalım ve tff kafa tutalim adamlar fenerin her istedgini yapıyor .milli takımın ceza alacagini bilse tupçü fenere ceza vermez . fenerliere bakıyorum bir mac seyriciz cezasında kıyamet koptu bize herzaman .

Mancini bu yıl şampiyon yapamasa bile bi konuda şok etti beni iyi anlamda .

sezarın hakkı sezara abi kolay kolay hiçbir babayiğit sezon ortasında bu rotasyona girmezdi adam sınırlamayı bile düşünerek geleceğin GALATASARAYını bırakıcak . (hani çekip gidecek parasını alıcak diyorsunuz ya ondan bıraktı diyorum )

Andrea Ranocchia - Veysel Sarı - Endoğan Adili açıklasın :)

Veysel gelsin ya. Elimizdeki sağ beklerde daha iyi . Formda eboue yi saymıyorum... Tarık olsa daha iyi olurda ama ciddiden

salih dursun'u alacağımıza hem Veysel hem Tarık'ı alabilirdik o paraya, 2 sinden biri tutardı en azından :(

Veysel candir

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Ünal Aysal açıklama yaptı arkadaşlar lisans tamam diye gazetelwrin hepsinde kadroda yazıyor maça kadar yetişekmiş tff den söz alınmış diyen başkan

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim başkan saf mı ne ?

Hala inanıyor mu şu tüpçüye ???

Olm turkfutbolun editörü hanginiz len çıksın ortaya burda paylaşılan şey dakika sekmiyor hemen ordada haber olarak çıkıyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt