Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles'in lisans olayında federasyon niye suçlanır anlamış değilim. Bütün evraklar hazır ama federasyon lisansı çıkarmıyor iddiasını ciddiye mi alıyorsunuz gerçekten? Beyler biraz mantığınızı kullanın. Her denilene inanmayın yahu. Federasyon rezillerce yönetiliyor ama o kadar da saçma şeyler olmaz.

İnsanların öyle düşünmesi normal Ömer.Adamların her işi alavere dalavere.Yalancı çoban misali.;)

Telles'in lisans olayında federasyon niye suçlanır anlamış değilim. Bütün evraklar hazır ama federasyon lisansı çıkarmıyor iddiasını ciddiye mi alıyorsunuz gerçekten? Beyler biraz mantığınızı kullanın. Her denilene inanmayın yahu. Federasyon rezillerce yönetiliyor ama o kadar da saçma şeyler olmaz.

sen niye savunma gereği hissediyorsun onu anlamadım. hertürlü itliği yapmış bi kurumun evrak işlerini ağırdan aldığına mı ihtimal vermiyorsun ?

Salih alınınca herkes veysel alınsaydı diyor şimdi veysel alınıyor neden deniyor anlaşılmaz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

sen niye savunma gereği hissediyorsun onu anlamadım. hertürlü itliği yapmış bi kurumun evrak işlerini ağırdan aldığına mı ihtimal vermiyorsun ?

Yahu ne savunması? Evet ihtimal vermiyorum. Aklımı kiraya vermeden düşünüyorum ve transfer edilmiş adamın lisansının bilerek çıkarılmadığı iddiasına ve buna koskoca Galatasaray'ın gücünün yetmediğine gülüyorum sadece. Bu iddiaya inanlara da.

potansiyelleri çok daha fazla lisans çıkarmıyoruz deseler şaşırmam. sorun sanırım brezilya fedarasyonundaymış bu arada.

Ben Salih'i beğeniyorum...Uyum sürecinde..Haksız da sayılmaz..

PES gibi oyunlarda analogla yönettiği adamlarla bir arada oynuyor...Mancini de çok ümitli kendisinden , bende çok ümitliyim...Sabır sadece

Mancini kesin 3-5-2 oynayacak...

Muslera

Koray-Ranocchia-Semih

Veysel-Melo-Sneijder-Selçuk-Telles

Burak-Drogba

Ben Salih'i beğeniyorum...Uyum sürecinde..Haksız da sayılmaz..

PES gibi oyunlarda analogla yönettiği adamlarla bir arada oynuyor...Mancini de çok ümitli kendisinden , bende çok ümitliyim...Sabır sadece

Ben de o kadar kötü görmedim açıkçası. Adam garip yerlerde, garip taktiklerde oynadı. Bu kadar ümitsiz olacak birşey görmedim ben.

veysel sarı transferi doğruysa bence bu sene yapılan engerçekçi isabetli transfer olur veysel sarı çok iyi hem defansta hem hucumda ileri geri çalışıyor

Akşam olsa da maçı izlesek.Yanlız Alex'in lisansı hala çıkmadı.Yönetimden kimsede çıkıp bilgilendirmiyor.

Ben Salih'i Veyselden daha çok beğeniyorum doğruya doğru...Millet fazla ön yargılı 2 haftaya kendını bulur.

aslında salih yerine direkt veysel alınmalıydı salih bilmiyorum ama çok acemi ya da fazla heycan yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt