Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguzhan

Lucas

Salih

Koray

Hajrovic

Telles

Umut

Veysel ??

Ranocchia ??

9 transfer dünyada devre arası rekoru olabilir :D

Mancini 352 oynatacaksa defolsun gitsin.

mancini bence 3-5-2 de fazla ısrar etmemeli ki etse bile yine o sistem den bi halt olmayacağını kısa sürede görecektir.umarım elazığ maçıyla birlikte hepten 4 lü savunmaya dönüş yapmıştır.

Ntv Tellesin lisansı çıkmadı.Çıkmama sebebi olarak Brezilya Futbol Federasyonunun bazı evrakları eksik göndermesi neden olmuş.

Galatasaray yönetimi, konuyu gün içerisinde çözerek Telles'i Bursaspor maçına yetiştirmeye çalışıyor.

aslında salih yerine direkt veysel alınmalıydı salih bilmiyorum ama çok acemi ya da fazla heycan yapıyor

Sabırlı olmak lazım dün galatasaraydan kovulan canerin kendini nasıl geliştirdiğini görüyoruz. Genç oyuncu gelişime açık, 29 yaşındaki sabri olsa acemiliği ve heycanlı diye eleştrmek doğru nede olsa yaşlı ama bu çocuğa zaman verelim biraz

Veysel'in ilk mevkiisinin stoper olması lazım.Eskişehir forumlarını okudum biraz 2009 yorumlarını.Stoperde oynuyormuş o zamanlar.

Ntv Tellesin lisansı çıkmadı.Çıkmama sebebi olarak Brezilya Futbol Federasyonunun bazı evrakları eksik göndermesi neden olmuş.

Galatasaray yönetimi, konuyu gün içerisinde çözerek Telles'i Bursaspor maçına yetiştirmeye çalışıyor.[/quote

adam geleli nerdeyse 2 hafta oldu adama daha lisans çıkaramadık lafa gelince kurumsal şirket olduk derler

Elindeki topçuları çıkarıp kontenjanını boşaltamamışsan,bu durumu yaşarsın tabiki.

Futbolcu satmanın kurumsallıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.Doğru fiyatı ve doğru teklifi beklersin.

Tellese kontenjan çıkarıcam diye,Dany'i bedavaya vermezsin.İşte kurumsallık budur.

defansımız ıyı degılken 3 5 2 oynamak sizce ?

Defans oyuncularımızı begenmiyordu mancini bu yüzden orta sahayı kalabalık tutmayı seçti; örneğin; dany riera ile yollar ayrıldı hakan sabriye güvenmiyor eboue formsuzdu. Şimdi koray salih telles ve muhtemel stoper transferiyle ben 4lü defans oynatacagını düşünüyorum

Oguzhan >> 750.000 €

Lucas >> 2.000.000 €

Salih >> 2.750.000 €

Koray >> 2.500.000 €

Hajrovic >> 3.500.000 €

Telles >> 6.150.000 €

Umut >> 550.000 €

---------------------------

TOPLAM : 18.200.000 €

Veysel ??

Ranocchia ??

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt