Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tup kafali öküz bilerek cikartmiyor lisansi.

galatasaray sen çok yaşa

canım feda olsun sana

kıçına soksunlar çarşambaya antep maçında olmaması bile rezaletti antepi yenip bursayı yensek puan farkı 5 di arenada koy 2 resmen 4.yıldıza yaklaşacaktık

Alex Telles Antep maçında olsaydı yine kazanamazdık sadece biraz daha kontrollü oynardık bu kadar. Bursayı Alex Telles'siz bile yenmemiz lazım . Bizim sadece formamız yeter bursayı yenmek için.

Ben bugün fark bekliyorum şahsen 3-0 gibi .

Carsambasimi kalmis bugüne cikmamasi zaten art niyeti gösteriyor yeteri Kadar.3-4 gün lisans beklendigi ilk heralde süperligte.

TFF'nin bu affedersiniz ib*eliğini gösteriyor . Lisansı için başvurmuşuz ancak Gremio'dan transferin ayrıntıları için belge istemişler . Belge bugün yada yarın kulübümüze ulaşır ve lisansı çıkar .

Alex Telles Antep maçında olsaydı yine kazanamazdık sadece biraz daha kontrollü oynardık bu kadar. Bursayı Alex Telles'siz bile yenmemiz lazım . Bizim sadece formamız yeter bursayı yenmek için.

Ben bugün fark bekliyorum şahsen 3-0 gibi .

yeni forvetleri bizim savunmayı maymuna çevirir bugün işimiz zor 1-0 olsun bizim olsun

GSC'de 1 senemi doldurmuş bulunuyorum.Deplasmandaki Bursa maçı sonrası kaydolmuştum.Acımasızca eleştiriler vardı, millet nasıl bu kadar umutsuz şampiyonluktan diye gaza gelip üye oldum.Tam 1 sene geçmiş, hayat ne çabuk geçiyor.

yeni forvetleri bizim savunmayı maymuna çevirir bugün işimiz zor 1-0 olsun bizim olsun

Bugün bizimkilerden çok extra bir performans bekliyorum . Çünkü ligin lideri fenerbahçe uzun bir aradan sonra yenilmiş ve belki bundan sonra da yenilecek ve sen bu maçta yenilirsen ne taraftarın nede hocanın yüzüne bakamayacaksın . O yüzden bundan sonra kendi performanslarının dışında bir performans bekliyorum . Melo'yu saymıyorum o zaten 100. maçına çıkacak diye ayrı bir motive oynar :)

Burdaki kural:

Bir oyuncu ile ilgileniyorsak, o adam süper ya bize gelmez, vermezler bize

Oyuncu ile anlaşıldı haberleri çıkınca, daha iyisi alınabilirdi, ok iyi oyuncu değil nerden buldular bunu vs.

Ronocchia iyi oyuncu, bize çok katkı sağlayacak.

Bugün bizimkilerden çok extra bir performans bekliyorum . Çünkü ligin lideri fenerbahçe uzun bir aradan sonra yenilmiş ve belki bundan sonra da yenilecek ve sen bu maçta yenilirsen ne taraftarın nede hocanın yüzüne bakamayacaksın . O yüzden bundan sonra kendi performanslarının dışında bir performans bekliyorum . Melo'yu saymıyorum o zaten 100. maçına çıkacak diye ayrı bir motive oynar :)

uzun bir aramı ? daha 2 hafta önce karabük çaktı biz tsyi zor bela yenebildik arenada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt