- 4 Ağustos 2009
- 92.737
- 74.835
- 5.358
Tup kafali öküz bilerek cikartmiyor lisansi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çarşamba gününe kadar hallolur . Eğer hallolmazsa federasyonda bir art niyet olduğunu rahatça söyleyebilirim .
Telefon zor be abi sen aç destek yıkalım oraya
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iletişime geçtim şimdi birtane adminle
chatbox işinde sıkıntı oluyormuş
genel sohbet var dedi
kıçına soksunlar çarşambaya antep maçında olmaması bile rezaletti antepi yenip bursayı yensek puan farkı 5 di arenada koy 2 resmen 4.yıldıza yaklaşacaktık
Çarşamba gününe kadar hallolur . Eğer hallolmazsa federasyonda bir art niyet olduğunu rahatça söyleyebilirim .
Carsambasimi kalmis bugüne cikmamasi zaten art niyeti gösteriyor yeteri Kadar.3-4 gün lisans beklendigi ilk heralde süperligte.
Alex Telles Antep maçında olsaydı yine kazanamazdık sadece biraz daha kontrollü oynardık bu kadar. Bursayı Alex Telles'siz bile yenmemiz lazım . Bizim sadece formamız yeter bursayı yenmek için.
Ben bugün fark bekliyorum şahsen 3-0 gibi .
TFF'nin bu affedersiniz ib*eliğini gösteriyor . Lisansı için başvurmuşuz ancak Gremio'dan transferin ayrıntıları için belge istemişler . Belge bugün yada yarın kulübümüze ulaşır ve lisansı çıkar .
yeni forvetleri bizim savunmayı maymuna çevirir bugün işimiz zor 1-0 olsun bizim olsun
O belge 4 gündür gelecek. Sağken bi' sol-bek görseydik ya![]()
Veysel hayırlı olsun
Bugün bizimkilerden çok extra bir performans bekliyorum . Çünkü ligin lideri fenerbahçe uzun bir aradan sonra yenilmiş ve belki bundan sonra da yenilecek ve sen bu maçta yenilirsen ne taraftarın nede hocanın yüzüne bakamayacaksın . O yüzden bundan sonra kendi performanslarının dışında bir performans bekliyorum . Melo'yu saymıyorum o zaten 100. maçına çıkacak diye ayrı bir motive oynar![]()
Ölmeden önce bir sol bek görelim valla en son iyi diyebileceğimiz sol bek Ergün Penbeydi![]()