Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
uzun bir aramı ? daha 2 hafta önce karabük çaktı biz tsyi zor bela yenebildik arenada
Evet 2 hafta önce yenildi bir an unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uzun bir aramı ? daha 2 hafta önce karabük çaktı biz tsyi zor bela yenebildik arenada
Evet 2 hafta önce yenildi bir an unuttumAma 19 maçta sadece 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik almaları bizim için çok kötü oldu .
Valla ben CL´de Drogba´nin yaninda veya arkasinda Hajrovic´i kullanirim.
Nedeni de top tutabilmesi, top sürebilmesi, pas yapabilmesi ve uzaktan etkili sut atabilmesi.
Cift forveti sevemedim gitti. Hangi sistemde olursa olsun. 3-4-2-1 düsünüyorum ben.
fb revire döndü ayrıca form grafikleri düşünüyor son hafta karabük çaktı ardından konyayı bala bilmemneye yendiler dünde eskişehir çaktı acaba yanalın 2.devre takımları düşer denilen teori doğrumu acaba
fb revire döndü ayrıca form grafikleri düşünüyor son hafta karabük çaktı ardından konyayı bala bilmemneye yendiler dünde eskişehir çaktı acaba yanalın 2.devre takımları düşer denilen teori doğrumu acaba
Chedjou'nun sözlük tanımı gibi olmuş
telles bugün oynamazsa yönetim eyyamcı federasyonun bütün zorbalıklarına eyyamlarına aciz bir şekilde göz yummuş durumuna düşücektir 2 senedir tek bir olumlu isteğimizi bile federasyona kabul ettiremedik bu bir rezilliktir ne için duruyorsunuz orda o zaman bu kadar zayıf bir yönetim anlayışı olabilir mi allasen birde 33.derece mason güçlüdür filan diyoruz daha azizin dandik adamlarıyla kapışamıyor başkan yazıklar olsun bu elemancinide tonla adam aldırdı başarı gelmezse hem galatasaray uçuruma gider hem yönetim çok zor durumda kalır umarım bunlar hesaplanmıştır bu takım düşüşe geçmemelidir artık yükselmeliyiz...
Veyseli çok beğenmiyorum ama sevinirim gelirse .. Sabri psikolojimizi bozdu sanırım![]()