Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel,Caner'i attırmayı başarmış bir oyuncudur.Büyük iş benim gözümde.

Bütün oyuncuların lisansı çıkıp Alex'inki çıkmadıysa sorun bizde olamaz herhalde, değil mi?

fb revire döndü ayrıca form grafikleri düşünüyor son hafta karabük çaktı ardından konyayı bala bilmemneye yendiler dünde eskişehir çaktı acaba yanalın 2.devre takımları düşer denilen teori doğrumu acaba

Valla ben CL´de Drogba´nin yaninda veya arkasinda Hajrovic´i kullanirim.

Nedeni de top tutabilmesi, top sürebilmesi, pas yapabilmesi ve uzaktan etkili sut atabilmesi.

Cift forveti sevemedim gitti. Hangi sistemde olursa olsun. 3-4-2-1 düsünüyorum ben.

Yetenekli olmasına karşın sorumluluk almaktan uzak bir yapıda, adam eksitme özelliğinin gelişkin olmaması ve de sadece sola kat yapabilmesi bir kanat oyuncusu için önemli noksanlıklar, fakat çok çalışkan ve disiplinli olduğu söylenmekte, top tutabilme ve dripling yapabilmesi fazla rahatsız edilmemesine bağlı, dar alanda yeterince işlevsel değil. Rakip beki zorlayıp, ürkütüp, geriye iten bir anlayışı malesef yok.

Kendini geliştirebileceğini düşünmekle birlikte çok üst seviyeye çıkacağını düşünmüyorum, umarım beklenenden daha fazla katkı verir.

Veyseli çok beğenmiyorum ama sevinirim gelirse .. Sabri psikolojimizi bozdu sanırım:)

fb revire döndü ayrıca form grafikleri düşünüyor son hafta karabük çaktı ardından konyayı bala bilmemneye yendiler dünde eskişehir çaktı acaba yanalın 2.devre takımları düşer denilen teori doğrumu acaba

Zaten deplasmanda kazandıkları maçların çoğunu sonlara doğru kazandılar. Konya maçında bile karambolde attılar golü.

Rakipler akıllı olsa çoğu maçta puan kaybetme ihtimalleri azalır. En çok gol atanlardan Emenike ve Webo sakat.

Düşüş yaşamaları muhtemel. Asıl sorun bizim ne yapacağımız olmalı.

Teori meori bilemem.Bunlar Biz,Bjk,Sivas,Antep,Akhisar,Trabzon deplasmanlarından sağ çıkamazlar yara alırlar.Bizim deplasman performansımız önemli.

Sivas ve paşa febenin üstünden geçer bizim bi seri yakalamamız lazım artık...

telles bugün oynamazsa yönetim eyyamcı federasyonun bütün zorbalıklarına eyyamlarına aciz bir şekilde göz yummuş durumuna düşücektir 2 senedir tek bir olumlu isteğimizi bile federasyona kabul ettiremedik bu bir rezilliktir ne için duruyorsunuz orda o zaman bu kadar zayıf bir yönetim anlayışı olabilir mi allasen birde 33.derece mason güçlüdür filan diyoruz daha azizin dandik adamlarıyla kapışamıyor başkan yazıklar olsun bu elemancinide tonla adam aldırdı başarı gelmezse hem galatasaray uçuruma gider hem yönetim çok zor durumda kalır umarım bunlar hesaplanmıştır bu takım düşüşe geçmemelidir artık yükselmeliyiz...

telles bugün oynamazsa yönetim eyyamcı federasyonun bütün zorbalıklarına eyyamlarına aciz bir şekilde göz yummuş durumuna düşücektir 2 senedir tek bir olumlu isteğimizi bile federasyona kabul ettiremedik bu bir rezilliktir ne için duruyorsunuz orda o zaman bu kadar zayıf bir yönetim anlayışı olabilir mi allasen birde 33.derece mason güçlüdür filan diyoruz daha azizin dandik adamlarıyla kapışamıyor başkan yazıklar olsun bu elemancinide tonla adam aldırdı başarı gelmezse hem galatasaray uçuruma gider hem yönetim çok zor durumda kalır umarım bunlar hesaplanmıştır bu takım düşüşe geçmemelidir artık yükselmeliyiz...

Bu TFF kararları kendi vermiyor, Ankara veriyor. Ne yapsın yönetim?

Fener tarihinde hiç şampion olamamış es ede puan kaybetiği yılarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt