Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende öyle düsünüyorumda ama Salih asiri cöp topu kontrol bile edemiyor. Vasatin altinda.

Ona kalacagimiza vasat olan Veysel oynasin daha iyi.

Iste bu mantikla gittiginiz icin Salih yeteneksizi alindi takima. Nede olsa Sabri den daha iyi dediniz, alin takima bir cöp daha eklendi. Basindan beri bu düsünceye karsiydim. Simdi 2 macla astiniz Salih i.

Aynisi Veysel icinde gecerli. Bu kafayla sadece takima yeni cöpler eklenir.

Salih sonrasi bir cöp daha transfer ediliyor yani.. Veysel.

Hakan ;Sana göre yerli kimi alalım??? Söylermisin lütfen.Çöp olmayan 1-2 E civarında kim var piyasada.Seneye 5 yabancı ile oynayacağımızı düşünürsek.Saygı duyuyorum sana ama lütfen zaman ver biraz.Direk "Sallama ÇÖP "tuşuna basma lütfen.:))

telles değil de jordi alba sanki. beklentilerin bu kadar yüksek olması hic hoş bir durum değil. Gelecek vadeden bir solbek sadece telles oyuna direk etki etmesini beklemeyin arkadaşlar , öyle bi hava oluştu ki sanki gelip takımın havasını değiştirecek cocuk :)

Takımın havasını değiştirebilir neden değiştirmesin. Hele Arena da bekler'in yapacağı katkıyla hücumda çok rahatlayabiliriz. Örnek Kadıköyde Caner'in takımına yaptığı katkılar. Bu akşam ki maç için ise korkutan şey Telles'in oynamamasından ziyade, Hakan Balta'nın oynayacak olması.

Bu veysel ve tarik ta benim goremedigim ne var

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan ;Sana göre yerli kimi alalım??? Söylermisin lütfen.Çöp olmayan 1-2 E civarında kim var piyasada.Seneye 5 yabancı ile oynayacağımızı düşünürsek.Saygı duyuyorum sana ama lütfen zaman ver biraz.Direk "Sallama ÇÖP "tuşuna basma lütfen.:))

Koray gibi oyunculari. Kaan Ayhan gibi.. Bulamiyorsan kimseyi. Yerli alacan diye takima yeni yeteneksizler eklemek birsey degistirmez. Sadece kadro yu sisirir ama kalite anlaminda birsey katmaz, olan hem bize hem oyuncuya olur.

Veya Manisa'dan aldigimiz Oguzhan Kayar'i, izlememe ragmen.

Yeterki Salih ve Veysel gibi yeteneksizler uzak dursun.

FelipeMelo100.jpg

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt